... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
zhmp napísal:Ps: pokial ma niekto 95A baterku tak to kurenie by malo vydržat najmenej 2 hodiny keby bralo len 5 amperov čo podla mna ani neberie.....takže baterka nezdochne po 10 min..))) DObre alfi..)))
Baxter napísal:Može niekto z vas prosim mrknuť na to kto ma take auto ako ja (320d 110kw) ci to ma v tom čerpadle prud aj ked nema v spinacej skrinke kluce?Staci vytiahnuť konektor a premerať.Velmi by mi to pomohlo.Dik
lajooriginal napísal:myslím že kúrenie netreba mať zapnuté
alfi666 napísal:presne tak sluzi to na nahananie teplej vody do kurenia a je tam este aj ventil ked zapnes klimu aby vyplo privod teplej vody vody a anapajanie tam moze ist moze byt te je spinana kostra aj to sa stavaMyslim, ze to sluzi nato, aby si vnutri vedel kurit aj ked vypnes motor.. staci mat otoceny klucik, motor nemusi byt nastartovany a auto mi kuri aj tak
kenedy_e46 napísal:presne tak sluzi to na nahananie teplej vody do kurenia a je tam este aj ventil ked zapnes klimu aby vyplo privod teplej vody vody a anapajanie tam moze ist moze byt te je spinana kostra aj to sa stava