Mnooo...takze pokial xes ALPINU, tak je to super volba.ALPINA je proste nieco ine, tym nemyslim len, ze mas vzadu na kapote iny znak

.
Ja som mal mensi problem s termostatom na mojej B3.Siel som do servisu, kde som si chcel objednat na to nejake vecicky.Otazka znela, ze aky typ auta to je.Alpina B3 vravim.On na to, ze dobre, idem sa pozriet do systemu...Chalan dosiel s tym, ze mu od ALPINY nic nevyhodilo, ze to nema ani v katalogu.Museli sme riesit, ze co je na aute klasika BMW a co je ALPINA.Nakoniec sme objednali suciastky na e36 328 tusim a pasovalo to.Bol to iba termostat + vodna pumpa.Pokial by sa ti nieco stalo s motorom, tak sa nacakas, kedze to u nas nikto nevie poriadne objednat, niektori ani nevedia, co ALPINA je.
Problem moze byt aj tam, ze ked niektory vidia, ze nemas klasicke bawo, tak chcu na tebe zarobit.Znamy nam vravel, ze treba dat von motor, pozriet co je zle, zavolat do Nemecka, objednat brutalne drahe suciastky a tak...Nakoniec stala oprava smiesne prachy.Keby som to dal do ruk jemu, uz vidim, ze len za kontrolu motora mu dam aspon dvacku
Cize zavisi od toho v akom stave je ta ALPINA.Vacsina to ma ako cukrikove auto a poriadne sa o to stara, no su aj vynimky.Ja by som na tvojom mieste do toho siel, s tym, ze by som sa obaval jedine toho, ak by sa mi zacal kaslat motor.Ostatne sa da poriesit hravo