... všetko o BMW ...
Mireck napísal:To ako priemer v meste? To je nejak moc na 3.5L motor nie? Ja ked si vynulujem v BC spotrebu tak v hustej premavke je 20l/100km bezna vec, keby som do toho zakomponoval agresivnejsiu jazdu tak urcite to bude aj 25L. Ale v takychto dopravnych situaciach sa ocitnem mozno z 15% mojho jazdenia. to by 750i cucala aj ostatnym z nadrze. 5000l/100kmked jazdim v hustej premavke sami kruhac a krizovatka tak s problemami dokazem ist na 20L/100km s E32 735i A ak tomu trosku nalozim tak 30L/100km tiez nieje problem
Zajo napísal:To ako priemer v meste? To je nejak moc na 3.5L motor nie? Ja ked si vynulujem v BC spotrebu tak v hustej premavke je 20l/100km bezna vec, keby som do toho zakomponoval agresivnejsiu jazdu tak urcite to bude aj 25L. Ale v takychto dopravnych situaciach sa ocitnem mozno z 15% mojho jazdenia. to by 750i cucala aj ostatnym z nadrze. 5000l/100km
Helldiver napísal:No dobre tak 12LZajo: tych 11L pri 80% mesta je doost optimisticky prepoklad, ked si kuknes co to auto zere v meste podla technicaku, co mimo mesta a potom to spriemerujes v tom pomere:))) Jasne, kludne mozes mat 11L kombinovanu, ale potom urcite nenabehas 100km v meste a 20 mimo, ale skor tak 50 na 50:)). Len casovo v meste samozrejme stravis vyrazne viac casu, tak ti to tak moze prist ze jazdis vacsinou v meste:).