... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 2. Decembra 2008, 01:30

no jo, nie kazdy je zatazeny na zosilnovace a subwoofery. Na ten priestor 2m stvorcove v aute co mam, mi plne staci seriova hudba.... faaakt. A to mam hudbu rad... Dokonce som jeden cas aj komponoval elektronicku muzicku..... (FL, REASON a taaaak....).

Ederon
Kraj: Bratislavský

Utorok, 2. Decembra 2008, 10:55

Ved ide presne o to - "ci to staci" alebo "ci je to dobre" :)

Stacit to moze, ale dobre to podla mna nie je. A pritom vymena repra je cista praca, ak nemenis rozmer. Horsie je, ked chces dopredu 16cm a musis prerabat dvere. Ale vymontovat/namontovat...za pokus to stoji a (skoro) nic za to nedas :lol:

popo
Auto: šíp s krídlom
Kraj: Trnavský

Utorok, 2. Decembra 2008, 11:11

Ederon napísal:
Ved ide presne o to - "ci to staci" alebo "ci je to dobre" :) :lol:

Toto je ta správna veta.Presne si to vystihol.

Srad96
Auto: 525TDs A Touring
Kraj: Košický

Re: ...

Utorok, 2. Decembra 2008, 14:21

1morok napísal:
sériová hudba v e39 stojí naozaj za hovno,ale tie predné dvere majú jednu super vec a to je práve tá ozvučnica.treba ju olepiť nejakým tlmiacim materiálom,namontovať nejaké slušnejšie komp.repro,sub do ski vaku,zosilovač alebo dva a hrá to naozaj skvelo,pretože e39 je dobre odhučnená a vytlmená.prerábal som to otcovi

Mám vo dverách tiež komp. Hetz.Ale ozvučnicu nemám ničím olepenú.Ten dynamat tak veľa pomôže.Pýtam sa len preto či sa mi oplatí rozoberať koli tomu dvere.
Dal si tam aj novú kábeláž?Alebo si nechal origo?

Mám ešte jednú otázku ohľadom repro..Mám v aute telefón.A tie origo repráky mali dva vstupi + aj -.
Tie Hertz čo som tam dal majú samozrejme len jeden + a -.
Takže som káble z telefonu nemal kam pripojiť.Teraz nemôžem použivať telefon cez repráky.
Riešil to už niekto?
E39 525tds

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

...

Utorok, 2. Decembra 2008, 16:36

v pohode goose,veď ja som ani nikomu nenadával,nikto si nemôže za to,že je hluchý ako poleno.a niekomu stačí aj rozhlas po drôte.
fascinuje ma ale úplne iná vec:niekto sa tu na niečo pýta,niekto mu odpovie a ty sa z toho smeješ.pritom asi pravdepodobne počuješ len mono.a tá bedňa má asi 20L.
to Srad96:neviem ako by to hralo bez toho dynamatu,ale keď som to už mal rozobraté,dal som ho tam,stálo to pár korún navyše.
káble sú tam úplne nové,s väčším prierezom.
s tým telefoonom ti nepomôžem

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Re: ...

Streda, 10. Decembra 2008, 14:44

1morok napísal:
sériová hudba v e39 stojí naozaj za hovno,ale tie predné dvere majú jednu super vec a to je práve tá ozvučnica.treba ju olepiť nejakým tlmiacim materiálom,namontovať nejaké slušnejšie komp.repro,sub do ski vaku,zosilovač alebo dva a hrá to naozaj skvelo,pretože e39 je dobre odhučnená a vytlmená.prerábal som to otcovi

Ahoj 1morok. Medzi Hertz a ozvučnicu vo dverách si dal MDF (ak áno akej hrúbky?) + si to celé obsilikónoval? :D

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Streda, 10. Decembra 2008, 17:37

Ahoj LuCKy, mdf 1cm ale je zrezaná do klinu,potom to repro presne dosadne na tapacír,len flexou treba z vnútra toho tap.trochu odobrať.
nelepil som to silikoonom ale pu-tmelom,ale to je asi jedno.

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Streda, 10. Decembra 2008, 18:11

1morok napísal:
Ahoj LuCKy, mdf 1cm ale je zrezaná do klinu,potom to repro presne dosadne na tapacír,len flexou treba z vnútra toho tap.trochu odobrať.
nelepil som to silikoonom ale pu-tmelom,ale to je asi jedno.

Ďakujem Ti za odpoveď. :wink:
Dnes som sa nalomil na výmenu repro, tak zbieram info.
Už som popozeral aj nejaké komponenty, tak hádam niečo zbúcham. Inak, menil si aj ten druhý repráčik, ktorý je tiaž v tapacíre a aj výškač za spätným zrkadlom?

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných