... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Autor témy
Kraj: Prešovský

POVER-BOX 318tds

Piatok, 5. Decembra 2008, 23:47

Chcem sa opítať kde by sa to dalo zohnať,alebo kto ma také možnosti. je to Pover-box na E36 318tds. a aký mate na to názor? malo by to spravyť cca 25koní. z 90 na 115. cena toho je 150Euro. Radšej by som volil možnosť Pover-boxu kedže sa da v prypade nespokojnosti hocikedy demontovať a motor bude mať pôvodné vlastnosti,ako zasahovat do RJ.
Prílohy
pover box 1.jpg
pover box 1.jpg (75.33 KiB) 1549 zobrazení

luky2208
Autor témy

Sobota, 6. Decembra 2008, 00:33

si macher :wink: aj cena je skvelá,ale ten prvý sa napaja asi na snimač tlaku v saní lebo tam má neaku hadičku.A ten druhý ma len kable bez koncoviek.tam to bude asi priamo do riadiačky.

luky2208
Autor témy

Sobota, 6. Decembra 2008, 08:30

ne má niekto taký box namontovaný? ak ano ako je stým spokojný?.O spotrebu my ani moc nejde stou som velmy spokojný,ale pry predbiehaní by sa my neaký ten koník navyše hodil. :wink:

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 6. Decembra 2008, 12:04

powerboxy sa bezne robia az na commonrail motory, ja ich predavam takze nieco viem. Moj dodavatel je dost seriozny ale na TDS neponuka. Tak som prekvapeny ze take nieco vobec vidim;)

no ale tak skusit skus, tych 30 koni je podla mna enormne vela, realny bezpecny anrast je cca 20 percent vykonu nahor

luky2208
Autor témy

Sobota, 6. Decembra 2008, 15:44

ved stým aj ratam že je to trošku prehnané.ale si myslým že zo 66kw na 75kw je celkom realne a to by my aj stačilo.

Pepe
Auto: bembo
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 7. Decembra 2008, 23:10

Martin46 napísal:
powerboxy sa bezne robia az na commonrail motory, ja ich predavam takze nieco viem. Moj dodavatel je dost seriozny ale na TDS neponuka. Tak som prekvapeny ze take nieco vobec vidim;)

no ale tak skusit skus, tych 30 koni je podla mna enormne vela, realny bezpecny anrast je cca 20 percent vykonu nahor

Potom zverejni, čo si zistil. :shock: Predbežný záujem. :!:

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

hmm

Nedeľa, 7. Decembra 2008, 23:20

Hmmm...........nejde mi do hlavy,možno som dežo,ale ako može power box zvýšit výkon na klasickom rotačnom čerpadle..???Je to mechanicke čerpadlo pevne nastavene, tak neviem ako ho može box zvyšiť..nejak mi to logicky nejde do hlavy.....(((((viem že na zvyšenie vykonu sa prestavuje čerpadlo,ale takto...no hmmm.....ale len moj nazor...ale ako povedal matrin.....common rail to je o inom.....absolutne všetko riadi elektorinaka,dlžku,množtvo paliva atd,tam problem nevidím.....Ps..aj ked to vykon zvýši....tak len minimalne...... :? 8)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

alfi666

Nedeľa, 7. Decembra 2008, 23:33

Tiez by ma to zaujimalo... :) ale napriklad aj 320d 100kW ma rotacne cerpadlo, ale to ma uz nejaku elektroniku... a natom sa vykon da zvysit - to co ma Martin :)

ZHMP: oprav si tu strasnu hrubku v podpise :lol: :lol: :lol: 8)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

airbone
Auto: F25 X3

Pondelok, 8. Decembra 2008, 02:40

mozno zvysuje plniaci tlak turba najskor. Ale k tomu treba aj viac paliva... hm to je cudne.
Inac powerboxy su bullshit, klamu RJ a to je vsetko....
Ja bych si to do auta nedal. Najvacsiu radost mam z toho, ked mi auto funguje a tymto by som mu na zivotnosti nepridal. Skor nejaka jemna uprava softu v ECU, ale fakt len mierna....

luky2208
Autor témy

Pondelok, 8. Decembra 2008, 18:59

ako som už napísal ten box v prvom pryspevku sa my zda trošku viac domyslený.je tam ta hadička ktorá sa napojí na snimač tlaku a tá krabyčka vlastne len dvyhne hodnotu tlaku turba ktorá ide do RJ a tá upravý davku palyva na ten akože vyšší tlak palyva(RJ je vlasne oklamaná) davkuje palyvo na tlak ktorý v skutočnosty neexistuje.Všetky 318tds majú plniaci tlak pry volnobehu 804-814 čo je hodne pod hranicu barometryckeho tlaku(tlak okolo nás) takže si myslým že je to vymyslené tak že sa pomocou toho boxu len posunie hranica tlaku na 960-1050 čo je bežný barometrycký tlak. trošku v tom mojom BMW vrtam a ak sa my podarý neako elektronycky oblbnúť ten snímač tlaku(aby posielal RJ tých 960-1050) tak dam vedieť. :wink:.skušal som do toho snímača fukať kompresorom a aj prydavať a sa my zdalo že motor ide rychlejšie do otáčok. :roll:

Skypco
Kraj: Bratislavský

Utorok, 9. Decembra 2008, 01:32

alfi666 napísal:
ZHMP: oprav si tu strasnu hrubku v podpise :lol: :lol: :lol: 8)

Alfi co sa ti nezda na tom Zhmp-ovom podpise ved je to tam same pridavne meno v prvom pade mnozneho cisla, alebo si to uz stihol opravit..? :lol:
(...ale myslim si ze tie mnozne cisla mal v poho...)

Skor Luky by si mohol uz konecne opravit to makke " i " na klavesnici... :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní