... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

Elcapitano658 napísal:Zdravým, mám problem s mojou tds nemá výkon, netahá počase sa spametá a potom íde a po pár kilometroch zase netahá ide asi ako škoda 120. Ked som ju dával na PC tak nechcela komunikovať. Nevie niekto poradiť čo mám robiť?? Ďakujem.

napr E36 325 td. pišeš že nemaš prietokomer a v teme je napísané TDS
 napr E36 325 td. pišeš že nemaš prietokomer a v teme je napísané TDS  . neviem či som toho vydel dosť alebo malo ale 2,5 TDS bez merača ešte nie. Na toto čerpadlo sa priamo z PC nenapojíš to sa dá len na VP 44 a to je v E46ke. kedže to robý len občas trebalo by pozrieť podtladové hadičky,a tu k snimaču tlaku rovno vymeň.Ide od sania do takej malej kocky ktorá je pry naftovom fyltry.PS:ak chceš pomôcť tak trošku spolupracuj
 . neviem či som toho vydel dosť alebo malo ale 2,5 TDS bez merača ešte nie. Na toto čerpadlo sa priamo z PC nenapojíš to sa dá len na VP 44 a to je v E46ke. kedže to robý len občas trebalo by pozrieť podtladové hadičky,a tu k snimaču tlaku rovno vymeň.Ide od sania do takej malej kocky ktorá je pry naftovom fyltry.PS:ak chceš pomôcť tak trošku spolupracuj 

.Tak za 1-odspodu zo sacieho potrubia ide na 100000% hadička do takej malej čiernej kocky pry naftovom fyltry,a to je snimač tlaku preplnovania.Ak ko odpojíš tak ti auto nepôjde ani hovno. Za 2- hlavne sa pozry či to ma intercoler,lebo fakt som ešte nevydel 2,5kuTDSko bez vahy vzduchu iba TDčko.
 .Tak za 1-odspodu zo sacieho potrubia ide na 100000% hadička do takej malej čiernej kocky pry naftovom fyltry,a to je snimač tlaku preplnovania.Ak ko odpojíš tak ti auto nepôjde ani hovno. Za 2- hlavne sa pozry či to ma intercoler,lebo fakt som ešte nevydel 2,5kuTDSko bez vahy vzduchu iba TDčko.  

PS:asi moj ende prispevok k tejto teme
 PS:asi moj ende prispevok k tejto teme 
 ......
......Elcapitano658 napísal:t Vymenil som snimač teploty tlaku vzduchu čo je v kolene sania jeden den to išlo normalne a
 ......
......