Je tu niekto kto pracuje v BMW ako technik? Potreboval by som pozriet popripade poradit par veci. Ale nechcem to riesit cez BMW service a radsej by sme sa dohodli osobne. Dakujem
cca 75% ludi sa do svojich aut uz vrtali tak to mas jedno ci ti poradi technik alebo niekto odtialto... a hlavne tu dostanes aj prakticke rady teda ako kedy ze pani
pozri sa, neries pocity a vylej sem svoje srdce, tu su dobry ludia a nehrizu
>BMW g31 30xD >BMW f10 530xd ex >BMW e70 X5 30d ex >BMW e92 330xd ex >BMW e60 525xd ex >BMW e39 535i ex >BMW e36 320i QP ex >Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex >BMW e39 525 TDS ex
Je tu niekto z okolia Prešova alebo dokonca Vranova alebo košic?co by mi pomohol s mojim BMW 330d???viem ze toto je o 5kovej rade ale som sa chcel opytat
takze lidicky nevypitujte sa ci tu niekto je, napis co treba, aky je problem a tu to uz borci poriesia bo takto to nikam nevedie
>BMW g31 30xD >BMW f10 530xd ex >BMW e70 X5 30d ex >BMW e92 330xd ex >BMW e60 525xd ex >BMW e39 535i ex >BMW e36 320i QP ex >Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex >BMW e39 525 TDS ex
Na keru picu si seci jebete tie prijebane fotky cez celu stranu do podpisov...jebat take forum, kde musim preskorlovat celu stranu kvoli trom prispevkom!!!!pojebte sa!!!
Ja by som potreboval niekoho v KE, kto mi vie vybrať aleternátor a hodiť vozidlo na diagnostiku. Alebo aspoň poraďte, či je demontáž alternátora zložitá, na čo si dať pozor a pod.
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webewww.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007. - -
Ja by som potreboval niekoho v KE, kto mi vie vybrať aleternátor a hodiť vozidlo na diagnostiku. Alebo aspoň poraďte, či je demontáž alternátora zložitá, na čo si dať pozor a pod.
Alternator neni problem vybrat aspon co ja viem ked som vyberal z e46 320d su tam z vrchu plasty te dole asi aj hadica z durba trochu prekaza tam ale niec vazne...a na samostatnom alternatore mas jeden alebo dva stekre a jeden plus kabel......nezabudni radsej odpojit baterku pred tym
chalani, tak toto vam spravia v kazdom servise, akurat aby mali program na diagnostiku, ale kvoli vymene oleja do BMW?! len co tam zaplatis za robotu viac a aj tak to budu robit ucni
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------