... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
huginko88 napísal:bol by som rad ale to asi nie lebo myslim ze ani Mko nejde na 8500 potom ho uz dalej nepusti
k_michal napísal:normalne su budiky do 7 tis, a M-ka do 8 tis, takze 8500 je riadna haluz
Asi by si mal porovnat s takym istym R6 aftom a uvidis, ako pisli chalani, najskor ine budiky.
huginko88 napísal:lenze dalsi problem je ze teraz je auto v servise, lebo je nieco s prevodovkou, auto totiz bolo velmi nakratko sprevodovane pri 80ke uz tocilo na 5ke 3500 a aj zvuk uz bol hodne vysoky, preto si myslim ze otackomer nebude problem ono totiz na 5ke islo uz bez trhania pri 50ke
huginko88 napísal:pomery neviem lebo auto mam len asi mesiac a ani porovnat nemam s kym lebo som v londyne cim asi bude ze ked sa pohnem z krizovatky tak ja tam mam uz trojku a ostatny vtedy davaju do 2ky
huginko88 napísal:lenze dalsi problem je ze teraz je auto v servise, lebo je nieco s prevodovkou, auto totiz bolo velmi nakratko sprevodovane pri 80ke uz tocilo na 5ke 3500 a aj zvuk uz bol hodne vysoky, preto si myslim ze otackomer nebude problem ono totiz na 5ke islo uz bez trhania pri 50ke
eko.fresh napísal:To je sick !
320i s vanosom 50 km/h na trojke 2500otc.
90 km/h na petku 2500otc.
130km/h na petku 3500-4000otc
Jak ze nemas s kym porovnat na youtube je 1000 videii jak to xalani turuju a pritom si fotia budiky,,,
Ak som sa sekol tak ma opravte... toto su data z videii co som videl na youtube