... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

Re: j

Utorok, 2. Decembra 2008, 20:14

izzy88 napísal:
no dik za rady pojdem to skusit a dam vediet. inak radio mam original bmw s 4:3 monitorom aj s navi aj s tv. nic skusim to a dam vediet. a este jedna vec ked nenastartujem tak fajn potom ho zamknem s metu dialkovim a mali by sa vsetky okna dotiahnut aj stresne okno a to stresne okno je zavrete a ak zamknem tak sa pootvorí a ked je baterka nabita a niekedy sa mi stane ze zamknem s tou metou a otvori sa mi stresne okno do polohy odklopenia. neviete ci to nahodou nema spolocne s tym vybijanim baterky ze mi to tam nejak zblblo celé?

jaj... tak to radiko nebude
to sa velmi casto stava ze zblbne riadacka alarmu
pripoj merak, a zavri auto, uvidis ake cifry tam budu naskakovat a kedy presne budu naskakovat, ci pri tej treche to nezacne, ako keby sa ju snazilo zavriet alebo otvorit

neowell
Auto: E 36 323i limo r.v96
Kraj: Nitriansky

Utorok, 2. Decembra 2008, 20:24

mne cucalo baterku ked mi horeli kable na central prerazilo to na kostru a uz to islo dalej mi skratovalo svetlo v kufri spravil som aj to a teraz mam pokoj.skus odmerat to ci ti to nepreraza na kostru auta nasledovne merak si daj na prezvananie a jeden koniecdaj na baterku + a druhy koniec na meraku na kostru auta ak ti to bude pipat tak je pruser.vela stastia :D

grizly
Kraj: Prešovský

Streda, 3. Decembra 2008, 19:15

uz ked pisete o tom vybijaní baterie, ako zapojim radio aby mi fungovalo iba na zapnutý kluc. z iso mam volne dva kable modrý a oranžový. tak ktory z nich kam zapojit?
e36 ///M3 dakar gelb ----> P993

ex:e36 coupe M packet

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 217 neregistrovaných