... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
eko.fresh napísal:Ty asi velky prinos pre toto forum nebudes...
popo napísal:A potom si kúp auto zo slovenska
BrunoSoprano napísal:A čo sii myslíš,že nemci motory podtáčajú a šetria? Alebo
Taliani,by si videl jak im gumy horia,ešte aj za studena nakladajú motoru:-) Ked´ sa vyznáš v autách,žiadny predajca ťa neoklame...
Nie je dôležité,či niekto občas odskúša autu obmedzovač otáčok, ale ako sa k autu chová počas jeho úžívania. Niekto má na aute najazdené 150tisíc a z výfuku valí modrý dym a motor ide z posledného a niekto má 400tisíc km na jazdené, 230tisíc stočí,ked´ ho predáva a je v lepšom stave ako ten čo mal skutočných 150tisíc km najazdených....
SigSauerBang napísal:Páni ,ale ešte stále som sa nedozvedel ako by sa dal zlepšiť ten krútiaci moment,respektíve výkon v nizkych otáčkach od850-1800ot/min ako sa Brunosoprano pýtal. Ja mám tiež ten isý problém s takým istým motorom,vôbec sa mu nechce do tých 1800ot. A jazdil som aj iné 320tky dieslové a takisto to bolo o tom istom. Až novšia 110kw verzia so 6kvaltom už nemá tento problém. Viete mi poradiť ako ho vyriešiť?
VĎAKA
320D 100kw
BrunoSoprano napísal:A čo sii myslíš,že nemci motory podtáčajú a šetria? Alebo
Taliani,by si videl jak im gumy horia,ešte aj za studena nakladajú motoru:-) Ked´ sa vyznáš v autách,žiadny predajca ťa neoklame...
Nie je dôležité,či niekto občas odskúša autu obmedzovač otáčok, ale ako sa k autu chová počas jeho úžívania. Niekto má na aute najazdené 150tisíc a z výfuku valí modrý dym a motor ide z posledného a niekto má 400tisíc km na jazdené, 230tisíc stočí,ked´ ho predáva a je v lepšom stave ako ten čo mal skutočných 150tisíc km najazdených....