... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard

BAKE napísal:jasne ratam s tym ze bude viacej pytat, no nebudem hom davat do Bawarie na servis olej ani interval sice nezmením no to bude mat variabilny. To co usetrim na kupe budem davat do vozu. Ja len ze pomer cena a M5 sa mi zdala trochu niska nevedel som co v tom moze byt.
 Dialnica pri 120 na tempomate 12litrov pri 140 13litrov.Mesto 15 az 18litrov a ak chces pocut pracovat 400konikov na plnu paru a mas chut zomriet tak aj 20az 30litrov na 100km
 Dialnica pri 120 na tempomate 12litrov pri 140 13litrov.Mesto 15 az 18litrov a ak chces pocut pracovat 400konikov na plnu paru a mas chut zomriet tak aj 20az 30litrov na 100km  Ale v jednej veci ta utvrdim ak sadnes do M5 a prevezes sa zalubis sa do nej a v tej chvyli ta nebude zaujimat ziadna spotreba ziadne naklady na prevadzkovanie jednoducho ta ten stroj tak nadchne ze budes ochotny jest suche rohliky a dopadnes ako ja
Ale v jednej veci ta utvrdim ak sadnes do M5 a prevezes sa zalubis sa do nej a v tej chvyli ta nebude zaujimat ziadna spotreba ziadne naklady na prevadzkovanie jednoducho ta ten stroj tak nadchne ze budes ochotny jest suche rohliky a dopadnes ako ja  Este jedna vec davaj pozor pri kupe na hlucne vanosy ktore ak sa Ti odpalia no nebudem malovat certa na stenu.Prajem Ti stastnu kupu
 Este jedna vec davaj pozor pri kupe na hlucne vanosy ktore ak sa Ti odpalia no nebudem malovat certa na stenu.Prajem Ti stastnu kupu 
 a co kaslat na spotrebu... budes menej na PC a tu na fore
  a co kaslat na spotrebu... budes menej na PC a tu na fore  sem tam vylupis banku a mas
  sem tam vylupis banku a mas  aj ked taka M5 to je uz ozaj superauto
  aj ked taka M5 to je uz ozaj superauto  a 400HP si ani neviem predstavit
  a 400HP si ani neviem predstavit 

pisem sem preto, aby som mal viac skusenosti zo svojim
 pisem sem preto, aby som mal viac skusenosti zo svojim 
Alien93 napísal:no sry za OT ale je fakt pekne... ale dako moc km nea co kaslat na spotrebu... budes menej na PC a tu na fore
sem tam vylupis banku a mas
aj ked taka M5 to je uz ozaj superauto
a 400HP si ani neviem predstavit

BAVORAK009 napísal:Si moj clovek ale prezradim Ti jednu vec ked budes jest tie suche rohliky tak ich spapkaj v M5tke a budu ti chutit ako nikdy predtim

M5 napísal:Tak sa mi zdá že máš moju bývalú.Dúfam že sa o ňu vzorne staráš.To auto pochádza z ČR ale mal ju Rakušák a on mi ju aj predával.Férový chlap.Bolo to jeho víkendové auto.Tak si s ňou uži....
 krotim
 krotim