zdaravim! nevedel by mi niekto poradit??mam takyto problem.
Mam bmw e36 318is. ak je auto studene a nastartujem vsetko je ok,ale ak sadnem znova do auta a je este zahriate a ja sa rozbehnem tak mi pri 2000 otackach zacne akoby dusit motor a znizovat otacky.ma to vtedy aj divny zvuk akoby vynechaval jeden valec..potom musim vyradit par krat popridavat a motor sa akoby chytil a vsetko je ok.
nema stym niekto skusenosti???
Zbehni s tym na diagnostiku,podla mna je zly snimac teploty chladiacej kvapaliny. Ten čo je v bloku. Ak nevypíše žiadnu chybu,tak ako bolo napísané,sviečky,káble...
Zbehni s tym na diagnostiku,podla mna je zly snimac teploty chladiacej kvapaliny. Ten čo je v bloku. Ak nevypíše žiadnu chybu,tak ako bolo napísané,sviečky,káble...
Skôr by som povedal, že je jednoduchšie pozrieť tie sviečky a káble. Ak tam nebude problém tak diagnostika
a nebude upchaty vyfuk.možno to je blbost ale mohol sa ti rozpadnut katalizator a upchat to.ak to budu sviečkove kable to zistiš jednoducho .po tme si otvor kapotu a ak nepreskakuju nikde ikri tak je to ok
vyfuk by to nemal byt.....to by sa prejavovalo skor tak ze by sa to nedolo vytacat nad 2000......a aj keby porpidavas tak sa nema tam co "odopchat"
tak myslim si ze to vyfuk na 99%neni
never tomu kamo ...vyfuk a katalizator je potvora .mal som tuto istu zavadu ..neslo my ani bohovi mistama vytocit auto ..dusilo ho a necelo vobec tahat ..a bol to rozpadnuty katalizator..ktory sa sem tam vopchal do vyfuku a ucpal ho ..az ked my to mechanik vymenil a ukazal my ten stary rozpadnuty..popisal my co to robilo a az potom som pochopil ze to nemohlo ist normalne .ze to nemohlo tahat ..
Chlapci verte mi, že ucpaný KAT je sviňa Mám to v Lade a motor ide trošku divoko Ono sa totiž spaliny aj vracajú nas5 ... ale mám odvetrávaciu trubku a na tú som nasadil "druhý výfuk" pod auto takže by to malo byť oka ale daj si skontrolovať aj to