... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ZIBRO120 napísal:Mne sa stala podobna vec.Kupil som E34,vsetko bolo v pohode asi 1 mesiac,potom znicoho nic,Bum.Auto zacalo dymit jak hovado,stracala sa mi voda,nesiel minimalne jeden valec,celym autom traslo.Tak sa to rozobralo a zistilo sa ze je hlava prasknuta,ale uz bola zvarana a tam to prasklo zase.Takze ja som tiez nepojazdny
luky2208 napísal:takže na vratenie penazí a na podobné hluposti zabudnimePdme riešiť motor
kedže mali mechanici vybrate čerpadlo je dosť možné ze to len nechtiac špatne zložily, nechcem im kryvdyť alebo to len nevedia.na tom motore nema čo byť zlé,ak nieje vybytá drážka na klynik v klukovke tak tomu motoru vôbec nič nieje.kedže ti išiel tak je to malo pravdepodobné.moj názor je že ak menily čerpadlo tak im preskočila retaz,a ked chcely nastavyť znova predvstrek tak ich drážky v čerpadle už dalej nepustily a predvstrek sa teraz už nastavyť nedá chýba im tam 0.5cm.
PS:viem ti to pozrieť a v prýpade že to skočilo,viem ti to vrátiť spät bez toho že sa rozoberie motor.ak budeš do 200km som ochotný prísť.