... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
borecsnv
Autor témy
Auto: e91
Kraj: Košický

Auticko ma 100.000km co mi treba pomenit? PORADTE

Pondelok, 17. Novembra 2008, 12:10

TAK nedavno mi tahometer ukazal 100tisic a rozprava sa ze pri diesli treba pomenit niekolko veci, alebo ja neviem coho, alebo co vsetko si mam skontrolovat? kto ma s tym skusenosti?

luky2208
Kraj: Prešovský

Pondelok, 17. Novembra 2008, 12:33

kusoček popíš aký to je motor :wink: .ak si ešte nič nemenil tak take bežne veci-fyltre,naplne ak su už dlkšie ako 3 roky,neaka kontrola olejov(prevodovka,diferencial),kotúče,naprava,vyfuk.len tak pozrieť som myslel :roll:neviem aky to je motor ale ak tam máš rozvodový remeň tak potom :arrow: vymena :wink:

borecsnv
Autor témy

Pondelok, 17. Novembra 2008, 13:14

320d 110kw , oleje a filtre , myslim palivovy a vzduchovy to mam pomenene vsetko, mna skor zaujimaju take veci ako su vstreky? meni sa tam nieco? alebo ako hlavne po tej motorickej stranke, brzdy mam nove - koruce aj strmene, este v zadu budem musiet pomenit, lebo mi zacala svietit kontrolka a myslim ze uk kotuc v prdeli. a remen? neviem v tom nie je retaz? a tie naplne, neviem presne ake tam treba menit

alfi666

Pondelok, 17. Novembra 2008, 17:07

v motore co sa tyka trysiek, cerpadla a turba nemen nic kym ti to chodi ;)... pokial je tych 100t km realnych, tak este ani dlho nebudes musiet menit ;)
Ak pocujes turbo piskat intenzivnejsie, tak by si mohol zvazit repas.. ale najprv si to daj pozriet niekomu kto sa do toho rozumie ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

hmm

Pondelok, 17. Novembra 2008, 17:39

borecsnv napísal:
320d 110kw , oleje a filtre , myslim palivovy a vzduchovy to mam pomenene vsetko, mna skor zaujimaju take veci ako su vstreky? meni sa tam nieco? alebo ako hlavne po tej motorickej stranke, brzdy mam nove - koruce aj strmene, este v zadu budem musiet pomenit, lebo mi zacala svietit kontrolka a myslim ze uk kotuc v prdeli. a remen? neviem v tom nie je retaz? a tie naplne, neviem presne ake tam treba menit

NO kotuče po 100 000 určite nebudu v riti pokial si s tym nejazdil okruhy ty,alebo predchodca.....pokial sa auto chová uplne ormalne čo sa tyka podvozku a motora,tak sa meni len to čo pri servisnom intervali.....ale to už chlapi pisali.... 8) 8)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Thorien

heh

Utorok, 18. Novembra 2008, 04:56

borecsnv ... vidis vidis .. na stretka na kafe nechodis tak potom nevies :) ... pritom staci dojst dat si s nami kaficko a pytat sa .. najlepsie lukyho :)

borecsnv
Autor témy

Utorok, 18. Novembra 2008, 14:23

Thorien a povedz mam cas???? :lol: vela prace a furt daco... {ZENA} ale uz by som aj dosiel kua, ked bude nieco tak urcite ...
A inak ohladom auta turbo nepyska, len som chcel vediet ci netreba nieco menit dolezite.... A Luky je odkial?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní