... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
fanda napísal:Mam moznost kupit Dunlop 3D v rozmere 255/35 r19 za 18000skk 4ks. Dezen maju 6mm.....
nejako sa neviem rozhodnut ci to neni malo dezenu.....
Kupit----Nekupit-----
BMino napísal:sory sa za blbu poznamku, ale mas RS6 a chces na to obuvat stare gumy? kup radsej nove a budes mat istotu ze s nimi nikto nedrbol obrubnik ani nic podobne
tie gumy su jedine co ta drzi na ceste
kamelot napísal:suhlasim s BMinom, na tazke auto s takym vykonom je rizko dat stare pneu... neviem ake to ma velke kotuce, ale na zimu by myslim stacili 17" v pohode...
fanda napísal:vpohode..neni to blba otazka....ide proste o to ze to rs6 v zime skoro nepouzivam a preto som sa pokusal kukat aj po nejakych jazdenkach v dobrom stave.....samozrejme ked obuvam auto ktore jazdim stale tak davam to najlepsie o je...ale ked viem ze ich nebudem pouzivat akurat tak do obchodu a naspat tak to je zbytocne....a ked ju budem predavat tak mi niekto akurat tak oprdi ci mam nove zimaky za 45litrov alebo ci ich mam za18...
asi tolko.....
ale na druhej strane vidim ze to je sakra problem v tom rozmere kupit pneu a uz kukam po nejakych novych a nebudem sa natahovat ...