... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chembos napísal:u nas na silvestra v meste ani ohnostroj nebol, este ze sme nejaky na chate mali![]()
je to divne celkovo stym rusenim nocneho kludu, to by ani vlaky nemali potom chodit a kamiony, tazko stym no
GOOSE napísal:Ja myslim ze ten zakon celkom ocenis ked ti raz susedia zacnu zurovat nad hlavou alebo ked ti pred barakom niekto zacne krajat trubky karpoškou![]()
Zakony su pre nas nie proti nam...vačšinov
RALF napísal:teda aspon vas nazor na toto uzasne individuum co ma v galante na parkovisku(pri cintorine) poziadal o zaplatenie 1000,- sk za udajne rusenie nocneho kludu ,,hlucnou jazdou,, pri ktorej bolo pocut piskanie gum az do mesta. nezaujimalo ho ci mam vodicak, ci mam zaplatenu poistku ani nic podobne len si pytal obciansky a chcel peniaze. nakoniec som to vykecal a nebolo nic len ma poslali domov no aj tak ma to vytocilo, vymyslat si priestupky aby si zarobili
RALF napísal:teda aspon vas nazor na toto uzasne individuum co ma v galante na parkovisku(pri cintorine) poziadal o zaplatenie 1000,- sk za udajne rusenie nocneho kludu ,,hlucnou jazdou,, pri ktorej bolo pocut piskanie gum az do mesta. nezaujimalo ho ci mam vodicak, ci mam zaplatenu poistku ani nic podobne len si pytal obciansky a chcel peniaze. nakoniec som to vykecal a nebolo nic len ma poslali domov no aj tak ma to vytocilo, vymyslat si priestupky aby si zarobili
RALF napísal:jasne ale asi 1 km od najblizsej obytnej zony, ak nie aj dva, aj ked nechapem ako na to prisli kedze vyfuk je okej a to ze mi zapiskali gumy som dostal nahodou smyka rychlost som neprekrocil urcite
Mimo napísal:2km? blázniš? veď od toho parkoviska sú činžiaky len kúsok.. asi jeden (max) 200 metrový chodník... takže tak...a tam sa to ozýva po celom tom bloku činžiakov... ver mi, je to počúť. bratranec tam býva na rohu a VŽDY keď niekto náhodou dostáva šmyk to počuje... si predstav kolko ludí tam býva. myslíš,že sa to páči každému? ludia sú rôzni...
nebodaj si čakal že si tam budeš len tak v pohodke driftovať? alebo že prídu fízli a ešte ťa pochvália?ono to tak nefunguje...
vedia ako to tam chodí...nie si jediný čo tam dostal šmyk. keď tak rozmýšlam mali by tam dať tabulu"nebezpečenstvo šmyku"
![]()
tak si to myslel?ešte im za to vyp*čovať že to nie je označené
![]()
![]()
![]()
ps je to fasa miesto na náhodné šmyky, žial kvôli tomuto je to obmedzené. občas sa tam v zime zastavím cestou domov a skúsim ako sa šmýkaale len na 2-3 kolečká a rýchlo domov
![]()
ps2 a ešte je to fasa miesto pre začiatočníkov. moju mladú tam učím šoférovať. potom presadnem,zapískam a dovidenia(tak dlho ísť jednotka-dvojka-stop...ma niekedy veľmi frustruje
)
RALF napísal:miesto to je dobre veru, inak ja som spravil len jedno koleckopotom som odstavil auto a prisli flojdi, to znamena ze museli ist okolo, tak som mal smolu