... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

geri
Autor témy

Ako rozobrat hmlovku na e36?

Piatok, 31. Októbra 2008, 11:06

Caute, potreboval by som vymenit ziarovku v hmlovke zabudovanu do M-koveho spoilera (pre ilustraciu skusim pripojit fotku). Prebrowsil som hodnu cast tohto fora a zrejme stym problem nikto nemal a asi to bude len uplna banalita, ale ja som uz vycerpal vsetky moznosti okrem rozobratia spoilera :). Viete mi niekto poradit ako by to mohlo ist? kde hladat niejaky sroubik packu alebo cokolvek na uvolnenie?

Obrázok

dik :)

-geri-
BMW 318i e36
BMW 330D e46

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Piatok, 31. Októbra 2008, 11:12

v náduchu na brzdu z boku máš dierku..tam šupneš klasický šrobovák a potlačíš takú tajnú páčku čo tam je. a vypluje ti hmlovku :D tak ju pre istotu drž..
a potom tam je jeden konektor ktorý odpojíš a k žiarovke sa dostaneš pootočením tej zadnej časti :wink:

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 31. Októbra 2008, 11:14

Je to v manuale. Je zaklipsnuta v cez taku packu plechovu. Cize srobovakom cez otvor na to urcenym.Nechapem aky problem by mohol byt pri davani hmlovky dole. Ten system sa lubi zlomit napr. pri zrazeni macky... Ludom sa nechce kupovat nove usadenie tak ju tam asi navrtaju navzdy :lol:

geri
Autor témy

Piatok, 31. Októbra 2008, 11:19

heh, no nieco take som tam nahmatal ale zatial som nenasiel dostatocne dlhy predmet na potlacenie tej packy a dostatocne kratky predmet aby mi vosiel do toho prieduchu. Idem sa stym potrapit a diki moc za radu. Teraz aspon viem ze to nebusem musiet vylamat alebo rozobrat spoiler :)

-geri-
BMW 318i e36
BMW 330D e46

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Piatok, 31. Októbra 2008, 11:35

eko.fresh napísal:
Je to v manuale. Je zaklipsnuta v cez taku packu plechovu. Cize srobovakom cez otvor na to urcenym.Nechapem aky problem by mohol byt pri davani hmlovky dole. Ten system sa lubi zlomit napr. pri zrazeni macky... Ludom sa nechce kupovat nove usadenie tak ju tam asi navrtaju navzdy :lol:

spravne mne ho rozsupovala futbalka :)
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

dieter

Štvrtok, 20. Novembra 2008, 16:46

birki napísal:
spravne mne ho rozsupovala futbalka :)

a mne zasa zajac :lol:

starec007
Auto: E91, 325d
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 20. Novembra 2008, 16:55

Ja som to pri výmene žiarovky zlomil :smile: ešte že to stojí pár korún :wink:
e36, 325i, limo, montreal blau metalic - ex
e91, 325d, 277hp

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných