... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

bmwtt.sk

alfi666

Utorok, 28. Októbra 2008, 21:26

ale netreba sa vzrusovat ;) je ho skoda, ale oni si to tam kupia o 30% lacnejsie ako sa da kupit tu...preco by si to vazili ked nato za mesiac-dva zarobia? ;) okrem toho ... prasit sa sice prasi, ale nie priamo v Dubai ale skor pri okolitej pusti ;)
Nuz je ho skoda ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

BaDDog
Kraj: Bratislavský

Utorok, 28. Októbra 2008, 23:27

Bud je Dead...v lochu... alebo sa nečudujem ako na nete je takto zapadnuta F40 ferrari a fotena je nekde ako za garažou... :lol:

ALe ak je nekde tato M6 odparkovana blízko pláže tak tako zapadnutý prachom (alebo inak povedane zafukany pieskom) môže byt za 2-3 dni... :wink:

Isto si to niektorý čo boli na dovolenke nekde pri vode( nemám na mysli to jazero v madarsku a tak podobne) tak vie... známeho auto takto vyzeralo po necelom týždni... :smile:

A ak má viacero aut tak je to normálne... aj ja nejazdím stale na tom jednom ale idem sem tam aj prevetrat to druhe.. :wink:

Užívateľov profilový obrázok
patres
Auto: qupé

Streda, 29. Októbra 2008, 08:07

Robia si pixu z ostatnych ze co si mozu dovolit a ako sa o to starat,dobre vedia ze iny ludia by sa starali o taketo auto........

Užívateľov profilový obrázok
WhiteE39

Streda, 29. Októbra 2008, 10:49

Alebo má chalan tolko áut, že stratil prehlad, kde mu ktore stoji. A ked zobereme do uvahy ze ma 20 manzeliek a kazda ma 2 - 3 auta, tak hotovo.. :lol:
E39 - 525 tds

Obrázok http://www.epro.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní