... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
swandes
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Zapach v interiery-hluk motora

Sobota, 18. Októbra 2008, 18:36

Zdar...Chem Vas poprosit o nazor-radu.V ineriery mam neprijemny zapach po dyme,je to nej.filter?Ten vacsi problem co ma trapy je zvyseny hluk motora,nie na volnobehu len pocas jazdy,pri vyssich otackach.Sa mi zda ze je motor az moc hlucny.Motor ma 130000km. PROSIM Vas je mozne tento problem nejak odstranit??? :( Neni motor pred zadretim? :shock: POPROSIM o radu..........Dakujem :-s

luky2208
Kraj: Prešovský

Sobota, 18. Októbra 2008, 18:50

to vyzera na pletenec výfuku :roll: bude asi prasknutý.je to ta pružná časť medzi turbom a katalizatorom.

swandes
Autor témy

Zapach

Sobota, 18. Októbra 2008, 19:25

Vdaka luky za odpoved.Cize moze to byt pricina toho zapachu v interiery.no to zistim az ho dam nad jamu,mozno bude aj inde prasklina ci co. A ten zvyseny hlu motora? cim to moze byt??? :( nie je to akoze zvuk rakety len sa mi to nejak nepozdava......... :cry: Nemoze to byt nej.netesnost motora ci co? :cry:

luky2208
Kraj: Prešovský

Sobota, 18. Októbra 2008, 20:19

treba pozrieť všetky výfuky aj výfukové potrubie od hlavy po turbo.ak je vyfuk deravý tak musíš počuť aj neaký divní zvuk to je jasné si myslým.

slamec

Sobota, 18. Októbra 2008, 21:52

hluk bude takisto kôli tomu pletencu - bude v ňom ešte len malá dierka

swandes
Autor témy

Vdaka

Sobota, 18. Októbra 2008, 23:54

Pani dakujem za odpovede,ako som pisal pondelok idem mechanikovi,a pozrieme cele vyfukove potrubie.Si osobne myslim ze to bude ten pletenec a nieco na vyfuku,netesnosti.Potom dam vediet ako som pochodil.......este raz dakujem za reakcie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní