... všetko o BMW ...
M3driver napísal:BAVORAK009 napísal:Nie nie som zo zahorskej ale mohol to byt kolega.Totiz znacku BA 009 XX mame viaceri z nasej firmy.Su to styry bmw dva cierne 5 a dva cierne 3.Potom audiny a dalsie.Potom aj v Ziline v Trnave a Dunajskej Strede su dalsi kolegovia
no vy ste tam pekna particka!! musi to super vypadat ked stojite na firemnom parkovisku!
 ako som isiel z Kopčianskej, alebo na Kopčiansku ... ?
  ako som isiel z Kopčianskej, alebo na Kopčiansku ... ?   hned mi udrela do oci koncovka M3.
  hned mi udrela do oci koncovka M3.

Roman530 napísal:mam aj ja 12/2002 - dal som nove bridgestony 235/45 a ide to jak svina na tom tepluckom asfaltiku. pre istotu som si obstaral detektor radaru, lebo ist v BA na obchvate 80 muci auto aj mna... :)

Xader napísal:Roman530 napísal:mam aj ja 12/2002 - dal som nove bridgestony 235/45 a ide to jak svina na tom tepluckom asfaltiku. pre istotu som si obstaral detektor radaru, lebo ist v BA na obchvate 80 muci auto aj mna... :)
no pockaj , ked to uvidi ARMANDO

, ja mu dam detektor
 , ja mu dam detektor  

armando napísal:Xader napísal:Roman530 napísal:mam aj ja 12/2002 - dal som nove bridgestony 235/45 a ide to jak svina na tom tepluckom asfaltiku. pre istotu som si obstaral detektor radaru, lebo ist v BA na obchvate 80 muci auto aj mna... :)
no pockaj , ked to uvidi ARMANDO

uz si ho zapisujem, ja mu dam detektor

Ktory normalny clovek na S4 alebo passate ide v pravom pruhu 75km/h? :-) dtto biele felicie, fabie a spol. s "patmetrovymi" prutmi, ktore sa lesknu ako psie gule.
 Ktory normalny clovek na S4 alebo passate ide v pravom pruhu 75km/h? :-) dtto biele felicie, fabie a spol. s "patmetrovymi" prutmi, ktore sa lesknu ako psie gule. 
 a zatial klop klop klop, ziadne predvolanie na prejednanie priestupku
 a zatial klop klop klop, ziadne predvolanie na prejednanie priestupku 
lupo napísal:merajucich policajtov na dialniciach a obchvatoch je vidno z piatich kilometrovKtory normalny clovek na S4 alebo passate ide v pravom pruhu 75km/h? :-) dtto biele felicie, fabie a spol. s "patmetrovymi" prutmi, ktore sa lesknu ako psie gule.
na BA obchvate idem 80 len ked dobrzdujem do zapchy na pristavnom moste...a zatial klop klop klop, ziadne predvolanie na prejednanie priestupku

snad ho kupi aspon niekto z klubu
  snad ho kupi aspon niekto z klubu