... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

josephd

abs

Utorok, 7. Októbra 2008, 09:18

mne tak isto zo zaciatku blikalo sem tam islo a zrazu prestalo uoplne ist v bol som na diagnostike vo vektore v ke stoji to nejakych 400,- na abs a zistili mi ze je v prdeli predny lavy snimac... ale chcem sa spitat ci to nemoze bit len prerusene spojenie ...lebo tam len za vyberanie snimaca pitaju 1000 sk kua kusa drahe podla mna...
BMW 3 e36 M-packet

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Re: abs

Utorok, 7. Októbra 2008, 09:32

josephd napísal:
mne tak isto zo zaciatku blikalo sem tam islo a zrazu prestalo uoplne ist v bol som na diagnostike vo vektore v ke stoji to nejakych 400,- na abs a zistili mi ze je v prdeli predny lavy snimac... ale chcem sa spitat ci to nemoze bit len prerusene spojenie ...lebo tam len za vyberanie snimaca pitaju 1000 sk kua kusa drahe podla mna...

ak tam mas napr. 17ky 225/45 ktore by tam mali ist len s dorazom riadenia,
tak sa ti casom prederie podblatnik a potom zacne kolo drat kable k ABSu,
skus zhodit kolo a pozriet ci to nie je predrate..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Kraj: Prešovský

Utorok, 7. Októbra 2008, 10:32

takže vydím že do servysu stím ist nechceš,tak mam pre teba pomoc po jednom premeraj všetky snímače sam,stači ti običajny multymeter z baumaxu alebo od kamoša.Postup:daj dole koleso,najdi spoj (taký plastový valček( rozpoj ho a na koncovke snímača zmeraj odpor 0.9-1.4Kohm.pomož si neakýmy ihlamy je to dost hlboko. :shock: Všetko nad a všetko pod je zlé :wink: takto to opakuj na všetkých kolesách :wink: :wink: DOBRéé né.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný