čaute klub, tak po nejakom čase sa hlásim, prebehlo pár opráv a úprav

čo sa týka opráv tak sa nahodili nové tesnenia na veká ventilov a kryty rozvodov, tesnenia solenoidov, pretesnenie vákuovky, pretesnenie snímačov, valvetronicu, nové sviečky a tie tesniace potrubia k nim, membrány na odvetranie

Tie veká trochu potrápili či už ich dat dole a potom naspat kvoli tomu konektoru na excentrickom snímači ale potom mi to tam dobre nesadlo a na spodu veka som mal milimeter fugu, tak som sa s tym vytrapil, chodil zo zrkadielkom či to je už ok ale podarilo sa. Po poskladaní všetkého a zapojení baterky po troch dnoch som vymazal adaptácie a dal som Valvetronic naučit krajné polohy, po naštartovaní sa auto za par sekund akoby zatriaslo a hádzalo mi tam chybu 2A90 exhaust camshaft tooth offset to crankshaft, študoval som čo tomu može vadit lebo predtým fungovalo všetko ako malo, mazal som, adaptoval som a stále to isté, nakoniec mi pomohol až reset DME Ram, odvtedy je všetko ok... mal sa sa držat hesla že nejeb sa do toho čo funguje 
no a čo sa týka úprav tak pribudla čierna stropnica, nové odhlučnenie kapoty, nové tretie brzdové svetlo a mám na ceste ''nové'' bočné kryty motora nakolko na mojich sú ujebané tie cvoky

inak auto slúži dobre klop,klop, mal som ho aj ako svadobné a zobral som ho aj na dovolenku do Talianska :) akurát budem musiet riešit brzdy, začalo triast volantom ked brzdim s väčšej rýchlosti
PS: ešte som zabudol že týžden pred dovolenkou sa porúčal klimakompresor a zohnat ho bolo skoro nemožné, nakoniec som našiel jeden jediný repasovaný v Polsku, pootm už len OEM za 1500e

rovno som vymenol aj chladič lebo tiež mal nejlepšie za sebou