na e30 by som rad poriesil chromove listy na naraznikoch, je na nich hrdza. Je to riesitelne svojpomocne alebo treba zaviest k profikom? Ak profici, nejaky tip na nieco v okoli BA? Zatial som na to nesahal, nech to neposkodim.
na nete som nasiel rady od "alobal + cola", cez nejake lestiace pasty az po prechromovanie. Ten alobal a colu beriem ako vtip, idem skusit kupit nejaku pastu a skusim to na nejakom kusku a zaroven sa asi zacnem zmierovat s tym ze to bude musiet ist na prechrom. Rozborka a zborka je to do coho sa mi chce uplne najmenej, ak som spravne pochopil musi ist dole komplet predny aj zadny naraznik by som dal dole tie listy. To bohuzial sam nedam.
takze update: kupil som odstranovac naletovej hrdze (K2 derusto total gel za 2,5E) a lestiacu pastu na chrom (Sonax pasta na chrom/hlinik za 3,3E). Stacil ten odstranovac hrdze a narazniky boli po 5minutach ako nove. Pravdepodobne to bola teda len povrchova hrdza a preto to zafungovalo z minimalnou namahou. Hrdzu z podvozkovych dielov to asi neodstrani
aj som ti chcel pisat, ze staci na to najskor len lestiaca pasta na kovy a si vybaveny, ja som toto teraz riesil na zigulaku a chrom vysiel neuveritelne na tom.. tiez by sa mi pacilo keby to odstranilo hrdzu z podvozkovych dielov, este viac aj z kasne