kokos zase na taketo detaily sa ideme hrat? mas to plus minus pol hodinu. nechces to preratat rovno na sekundy a este aby ta pri prichode cakali aj kavou a cigaretou?
Ale nie, ved to bol akoze for. Nebud taky vazny. Pre mna je dolezite to, ze sa to vobec da takto do hodiny vsetko spravit. Ze nemusim nikdy nechavat auto.
ako postupovat? vcera v zahranici na dialnici mi od auta predo mnou pristal kamienok na celkom a zanechal po sebe pamiatku. riesit to teraz v zahranici alebo pockat, kym sa vratim? co bude rozumnejsie?
napriek tym stovkam spambot sprav posledne dni je toto vlakno vitazom. Toto je parodia na ten albansky virus z 1992, kedy nemali technicke prostriedky, tak slusne prosili uzivatelov, aby si odmazali ms-dos rucne? Niekto ma kazdy tyzden reminder, ze ma napisat spravu o nicom, a bavi ho to uz 2 roky?
mne pristal kamienok asi pred 2 rokmi a cakam na riesenie doteraz a ked sa nic nezmeni tak budem cakat dalej. nejako je to mrtvo tak pisem aby ozilo zas
mne pristal kamienok asi pred 2 rokmi a cakam na riesenie doteraz a ked sa nic nezmeni tak budem cakat dalej. nejako je to mrtvo tak pisem aby ozilo zas
ja mam taky mini-tukanec uz niekolko rokov, otazka je ci to ide opravit alebo nie, lebo je to fakt ze miniaturne. Ale predne sklo mam uz celkom ponicene, mozno by sa aj patrilo ho dat vymenit.