... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
bmwtt.sk

PearlJam
Auto: BMW E39 530d
Kraj: Bratislavský

Re: Brzdy G31

Dnes, 17:28

TT-SIMIK napísal:
Ked uz budes v BA odskoc si do Pezinka na Cajlovu….tam ta budu urcite pocuvat….Tam tieto pripady riesia mnoho rokov….

Si tie tvoje prispevky upravujes jak sa ti hodi….kazdy druhy si upravujes….

Najprv tvrdis ze oem a nahrady je ta ista kvalita…ked ja namontujem original kotuce a platne a cidlo ate tak je to lež. Lebo je tam platna a cidlo aftermarket…..

Mal by si to tu prestat smradit lebo zbytocne tu hnojis diskusiu….15ludi mu povie oem a ty aftermarket….

Tu nejde o to co montujem ja,lebo moji zakaznici vedia presne co montujem ,ale o to ze tu trepes uplne picoviny ktore nikoho nezaujmaju…..
Blablabla. Nic k tématu.

Nevidím důvod proč bych si měl odskakovat do Pezinku, ty jako jejich pravidelný pacient to tam dobře znáš a jsi tam jak doma, asi ti je tam dobře, když o tom píšeš......

Klidně si moje příspěvky kopíruj, aby jsi si je mohl porovnat z hlediska změn. Já s tím nemám problém nebo mám ti vždycky nějak vyznačit co jsem opravil z hlediska gramatiky a překlepů, aby jsi se rychleji zorientoval?

Montuj si co chceš, ale netvrď tady, že dáváš jen originální brzdy, když si se sám přiznal, že nedáváš. A ani jsi neodpověděl např. na otázku ohledně hmotnosti brzd. Pěkně si to kup porovnej, aby jsi zjistil, které jsou těžší. Pak si to urovnej v hlavě, jestli těžší nebo lehčí kotouče jsou lepší. Někdo si musí koupit kotouče, aby si je zvážil, protože si neumí najít hmotnost kotoučů ve specifikacích. Kluci na ND, když jim zavoláš ti ty kotouče zváží, nemusíš je ani objednávat. Na dílně váhu mají.

Hnojíš tady ty, protože nepíšeš nic k tématu a ty nevíš co je diskuze. Vy jste si to tady s Xenerem, PetoK zprivatizovali, napadáte klubáky s jiným názorem a zkušenostmi, nemáte žádné argumenty, tak používáte jen urážky a napadání.... Pokud někdo napíše zkušenost, tak vy ji překroutíte k obrazu svému a pak tvrdíte něco, co nikdy nebylo napsáno. Přečti si pořádně co jsem psal, než začneš tady hnojit o aftermarketu a originálu. A už vidím, jak ti zákazníci žerou originální brzdy, teda v tvém podání jen kotouče na 20 leté auto v hodnotě auta, pak nemají na nové pneumatiky na zimu, ale když ti to žerou, tak je to jejich rozhodnutí a jejich peníze, o které jsi je připravil. Kvůli Vám jako jste vy, tady nadšenci BMW přestávají chodit. Sežrali jste všechno moudro světa .....

Moc dobrou reklamu pro své podnikání ve Smolenicích jsi si tady neudělal.

Užívateľov profilový obrázok
Arnold
Auto: E91lci F48lci E34
Kraj: Košický

Dnes, 19:36

A preco asi myslis ze ludia, ktori nezistne pomohli nespocet ludom (ano, myslim tym Simika a PetoK) odporucaju prave OEM diely? Ved z toho nic nemaju.

Odporucili dotycnemu origo kotuce lebo maju odskusane ze na tomto konkretnom type auta tieto kotuce funguju najlepsie. Nikto nikoho nenuti aby si tie kotuce kupil, a neverim tomu ze keby si prisiel k Simikovi do servisu a povies mu ze nech ti namontuje kotuce takej alebo onakej znacky tak ti ich nenamontuje.

A na nejaky 20+ rocny crep typu E46 by namontoval origo kotuce iba idiot. Takyto vyrok si ale Simikovi do “ust” vlozil ty.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Dnes, 20:00

Tieto tvoje preferencie hovoria za vsetko…

Vyzera ze si sa urazil pepino…..💋💋💋

Nahmataj si gule uznaj ze tu robis zo seba kkta….

Celu temu si dokrutil jak dialnicu do prahy…

Sak ukaz co vlastne robis….ked uz mna tu guglis….Ukaz co robis….jaky si ty majster…

Ja som tu od sameho zaciatku bmwklubu ked si ty este tahal kacera a bol prisaty na prse…
Prílohy
IMG_3651.jpeg
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

PearlJam

Dnes, 20:35

Já nic proti originálním brzdám nemám, když na to majitel má, nechť si je majitel BMW koupí, ale určitě doporučuji autorizovaný servis BMW než garáž. Cena za výměnu je obdobná při dodržení standardů značky, což garáž negarantuje. A taky následně může mít problém se zárukou na díly, kdyby se zkroutily. Takže BMW může neuznat záruku, takže pozor na to, kde se originální díly montují. Co se týká jiných dílů častokrát není jiná alternativa, takže na trhu je jen originál.

Já kupuji běžně originální díly s nějakou malou slevou. Už jsem to psal několikrát.

Pokud kvalitní alternativa, tak je na zvážení každého, jestli chce zaplatit cenu BMW nebo si koupí originál značku dodavatele, která to dodává přímo na linku (to si, ale musí zjistit) a má to jinak zabaleno a označeno, nebo si koupí jiný aftermarket podobné kvality. Např. měl jsem před měsícem v ruce brzdy Brembo na jinou značku a brzdy byly úplně stejné za 1/3 ceny nákupu u značky. Takže jejich tvrzení, že aftermarket je odpad je nepravdivé. A tvrzení, že výrobci, kteří dodávají do automobilky, dodávají do aftermarketu jinou kvalitu, která je odpad je zase lež.

Oni překrucují to co jsem napsal, uráží mě. Mám najeto jen v BMW 670 tis. km, to má málokdo na brzdách různých značek, takže tvrdit, že vše non OEM se zkroutí jsou absolutní blbnost a blábol, který tady šíří. Měl jsem jen kvalitní značky BOSCH, ATE, nikdy jsem s tím neměl sebemenší problém. Viděl jsem zkroucené kotouče v reklamačních skladech u dealerů BMW. Takže to co tady oni tvrdí, že BMW se nezkroutí je lež. Taky mám své zkušenosti s brzdami BMW, které za určitých podmínek nebrzdily a brzdil jsem očima, což bylo extrémně nebezpečné. Psal jsem o tom výše. Ať si montují co chtějí, mě je to jedno, ale nevěřím tomu, že garážníci nemontují aftermarket brzdy, jak tvrdí oni.

Pokud chci originál brzdy jdu do autorizovaného servisu BMW a ne ke garažníkovi. Pokud chci montovat originální díly BMW, jdu do autorizovaného servisu BMW a ne ke garažníkovi. Garažník nic negarantuje nesplňuje standardy značky. Takže kam si půjde majitel BMW opravit auto je na něm a na jeho rozhodnutí. Pokud tady někdo píše že hodinová sazba 166 Eur je velká, tak si musí uvědomit co za tou cenou stojí. Garažník se o nic nemusí starat nemusí nic plnit vzhledem k požadavkům BMW na servis, nemusí dodržovat normočasy, může si účtovat kolik hodin za opravu on chce atd. Nemá smysl se tady o tom rozepisovat, protože malokdo ví, jak složité a nákladné je mít autorizovaný servis BMW.

A ty by jsi si koupil origo kotouče na auto za 1500 Eur, když to auto stojí 1500 Eur? Vidíš a na konci příspěvku jsi si odpověděl sám. Jo a jsou i nadšenci, kterým ty říkáš, že jsou idioti, já bych nikdy takhle nikoho neoznačil, když o něm nic nevím a ani o jeho autě, já bych tyto lidi nazval nadšenci, co si ty brzdy koupí v BMW i na E46 a nechají namontovat v BMW. Jsou i nadšenci, co jsou si schopni poskládat E39 540i z nových originál BMW dílů včetně motoru za cca 60 tis. Eur. Já jsem mu do úst nic nevložil, jen nevěřím tomu, že montuje právě na "20+ rocny crep" originál disky.... jak tady tvrdí on, PetoK a Xener. O idiotech a 20 letém crepu jsem nikde nic nepsal. Pokud ano, tak mi to najdi. Nebo jak tady tvrdí lži o brzdách Zimmermann, že jsou odpad. A tím bych asi tuto diskuzi definitivně ukončil a pište si už co chcete.

PearlJam

pred 55 minútami

TT-SIMIK napísal:
Tieto tvoje preferencie hovoria za vsetko…

Vyzera ze si sa urazil pepino…..💋💋💋

Nahmataj si gule uznaj ze tu robis zo seba kkta….

Celu temu si dokrutil jak dialnicu do prahy…

Sak ukaz co vlastne robis….ked uz mna tu guglis….Ukaz co robis….jaky si ty majster…

Ja som tu od sameho zaciatku bmwklubu ked si ty este tahal kacera a bol prisaty na prse…
Dělám mimo jiné i pro dealery a servisy BMW od roku 2003, pokud by tě to zajímalo.
Naposledy upravil/-a PearlJam v Nedeľa, 22. Marca 2026, 21:04, upravené celkom 1 krát.

Arnold
Auto: E91lci F48lci E34
Kraj: Košický

pred 40 minútami

Prepac ale ktokolvek, kto si kupi motor do E39 540i za 60tis€ nie je mentalne v poriadku a ak si myslis, ze to je v poriadku tak k tomu nemam viac co dodat.
Prílohy
IMG_7256.jpeg

PearlJam

pred 31 minútami

Arnold napísal:
Prepac ale ktokolvek, kto si kupi motor do E39 540i za 60tis€ nie je mentalne v poriadku a ak si myslis, ze to je v poriadku tak k tomu nemam viac co dodat.
On si nekoupil jen motor.... nápravy, převodovku atd. atd.

TT-SIMIK

pred 30 minútami

Kamo tancujes na moc tenkom lade….Si vedle jak takova jedle..

Platim si oem pristupy,tie iste co pouziva bmw AIR,,tak isto online diag original bmw,zapis servisov do elek knizky a server bmw bez straty zaruky….pripravkou mam od bmw za tisice €…atd

Zatial si tu ukazal hovno….
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

PearlJam

pred 29 minútami

PearlJam napísal:
On si nekoupil jen motor.... nápravy, převodovku atd. atd.

O nikom jsem nepsal v té souvislosti, že je to idiot. Jsou to nadšenci.

TT-SIMIK

pred 23 minútami

Inteligent….Tu to mas cierne na bielom,pred mesiacom 4ks kotuce na 20r E91….
Prílohy
IMG_3652.jpeg
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok

PearlJam

pred 7 minútami

TT-SIMIK napísal:
Kamo tancujes na moc tenkom lade….Si vedle jak takova jedle..

Platim si oem pristupy,tie iste co pouziva bmw AIR,,tak isto online diag original bmw,zapis servisov do elek knizky a server bmw bez straty zaruky….pripravkou mam od bmw za tisice €…atd

Zatial si tu ukazal hovno….
Já nepotřebuji nikomu nic ukazovat. Chválím, ale to jen zrnko prachu z toho co musí splnit autorizovaný servis BMW. Takže máš příslušné certifikace mechanika BMW na jednotlivé modelové řady. Chodíš pravidelně na školení na modelové řady při uvádění na trh... Máš online přístupy ke školením BMW.... Máš předepsané vybavení od předepsaných značek BMW, od zvedáků pro geometrii atd...... kupuješ všechny povinné originál přípravky pro jednotlivé modelové řady v desítkách tis. Eur.... Tisíce Eur v přípravcích jsou drobné, to mám i já doma. Servisu BMW se nikdo neptá, jaký má mít přípravek. Přípravky přijdou a musíš je koupit, ať chceš nebo nechceš.

Takže máš i ETK, TSARA, S-Gate, WIT, SRD, IVS-R, APAS, Delivery App, CitNow, popř. další aplikace.....

Tak ukaž... a tím končím s tebou diskusi. Taháš za krátký konec.

PearlJam

pred 6 minútami

TT-SIMIK napísal:
Inteligent….Tu to mas cierne na bielom,pred mesiacom 4ks kotuce na 20r E91….
Supr. Já jsem osobně rád, že nakupuješ originální díly a celou slevu co ti BMW dá, věnuješ zákazníkovi.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: PearlJam, PetoK a 5 neregistrovaných