... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
profor
Auto: E46 nemám
Kraj: Bratislavský

Piatok, 26. Septembra 2008, 23:36

nie, ja nechcem resetovať len am to zaujima čo si kde skratoval keď si resetoval :roll:

ja som raz opravoval jednu RJ na Renault Espace čia ko sa to vola a mal zaoxidovane cele kontakty ale fest... auto nechodilo a už je spokojný lebo jazdí. V servise mu povedali že oprava aj s vamenou kablov a RJ 90 litrov...

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 26. Septembra 2008, 23:47

profor napísal:
nie, ja nechcem resetovať len am to zaujima čo si kde skratoval keď si resetoval :roll:

ja som raz opravoval jednu RJ na Renault Espace čia ko sa to vola a mal zaoxidovane cele kontakty ale fest... auto nechodilo a už je spokojný lebo jazdí. V servise mu povedali že oprava aj s vamenou kablov a RJ 90 litrov...

Ty vole, nechapem ako si niekto dnes moze kupit renault. Su to dokazatelne najkazovejsie auta na svete (hlavne typy ako LAGUNA II). A co je najhorise, origo servisy RENAULT stoja za este vacsie hovno. A keby ste videli ceny tych nahradnych dielov, tak by ste neverili vlastnym ociam. Mam tu jedneho chlapciska kolegu, co na lagunu II potreboval konektor do vahy vzduchu aj s troma kablikami dlhymi asi 15cm a vysolil zato v origo renault servise 3700sk!!!!!!!! (take podobne zasuvky do bmw som ja nedavno kupoval za cenu okolo 1,50eur/ks) Tak at mi tu nejaky sedlak vyprava, ze bmw ma drahe diely..... haha.... ani zdaleka....
Ozaj, sorry za OT... ale napadlo ma to...

mademan
Autor témy
Auto: BMW 325i coupe
Kraj: Košický

Pondelok, 29. Septembra 2008, 15:21

profor napísal:

no netusim co som skratoval proste nechce nastartovat len tuka tam nieco tak ze predpokladam ze to bude RJ....robil som to podla navodu z navodou a manualov tam si to niekde najdi :wink:
exBMW E36 325 TDS touring (105 kw) r.v 1997
BMW E36 325i coupe (142 kw) r.v 1992

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 2. Októbra 2008, 14:06

mademan napísal:
no netusim co som skratoval proste nechce nastartovat len tuka tam nieco tak ze predpokladam ze to bude RJ....robil som to podla navodu z navodou a manualov tam si to niekde najdi :wink:

Ocuj, ak je to este aktualne, mozem ti dohodit kontakt na typka co vraj opravuje RJ.

mademan
Autor témy
Auto: BMW 325i coupe
Kraj: Košický

Piatok, 3. Októbra 2008, 23:39

airbone napísal:
Ocuj, ak je to este aktualne, mozem ti dohodit kontakt na typka co vraj opravuje RJ.
jasne je to aktualne budem ti vdacny...bud tak dobry dik moc
exBMW E36 325 TDS touring (105 kw) r.v 1997
BMW E36 325i coupe (142 kw) r.v 1992

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 29 neregistrovaných