... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

branoc
Autor témy
Auto: F10
Kraj: Banskobystrický

Ako otvoriť vodičove dvere na F10?

Dnes, 06:31

Prosím pomoc.
Včera normálne centrálom otvorené auto, nasadnem , a dvere sa mi nedali zavrieť, nedržal zámok, čiže po pribuchnutí sa otvárali. Prstom som na otvorených dverách skúsil hýbať zámkom, najprv sa volne vracal a asi na druhý raz ostal zacvaknutý v polohe zavreté. Vnútornou kľučkou som ho otvoril. Skúsil som teda zavrieť dvere, najprv jemne do 1. nedovretej polohy, zámok držal. Pri pokuse dvere otvoriť z von aj z vnútra nešli. Tak som dotlačil dvere poriadne ako majú byť zavreté, či to pomôže , ale teraz ich už neviem nijako otvoriť. Centrál ide normálne, kolík sa pohybuje hore/dole. Kľučky pri pohybe kladú rovnaký odpor, ako ostatné. Je možné že je vyskočené nejaké tiahlo na zámku dverí ? Je možné demontovať tapacír na zavretých dverách bez poškodenia? Ak má niekto poznatok prosím o pomoc ako mám postupovať. Auto mi teraz fakt treba a to nastupovanie cez iné dvere je katastrofa.

Ďakujem
Naposledy upravil/-a branoc v Utorok, 17. Februára 2026, 10:49, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
H@wky
Kraj: Trenčiansky

Re: Ako otvoriť vodičove dvere na F10?

Dnes, 10:00

zamok treba vymenit, tapacir zhodis aj so zavretymi dverami, ale bude to narocnejsie....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných