... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

Straferqo
Autor témy
Auto: Bmw
Kraj: Nitriansky

Bmw

Včera, 17:28

E39 530d 1999 pred face
Naposledy upravil/-a Straferqo v Štvrtok, 5. Februára 2026, 17:55, upravené celkom 1 krát.

Straferqo
Autor témy

Re: Bmw

Včera, 17:52

Zdravím mám problém s E39 530D auto nemá výkon, teraz montované nové turbo, vymenené pod tlakové hadice všetky, otestované regulátory ovládania turba aj EGR, vyčistené a pretesnene sanie aj EGR. Auto ťahá ako tak trochu iba pri 3000 otáčkach inak ide ako hladký Diesel. Diagnostika- žiadne závady.

Užívateľov profilový obrázok
ALAS
Auto: E39 525d

Včera, 18:36

Mas problem s regulaciou turba, su hadicky zapojene spravne? ventil na regulaciu turba fuguje?
BMW E39 525d | BMW E39 540it 6q | Honda Accord (CH1) TypeR 2.2 VTEC | JEEP Cherokee XJ 4.0 | Mercedes Benz S204 200CDI

Straferqo
Autor témy

Včera, 18:46

Hadičky by mali byť zapojené dobre a regulácia sa skúšala dávať s druhého auta čiže ťa tiež ide

PearlJam
Auto: BMW E39 530d
Kraj: Bratislavský

pred 21 minútami

Podívej se na turbo, tam je takový doraz pro podtlakovou regulaci, je tam taková malá závitová tyč jištěná malou matkou přímo uprostřed turba, pokud jste matku před instalaci nedotáhli, tak se mohlo stát, že vlivem vibrací se vyšroubovala, pak to turbo pěkně blbne a motor ztrácí výkon. Mě se to stalo u turba, co jsem si zrepasoval doma, když jsem sundal víko pod motorem, tak ta závitová tyč vypadla a hned mi bylo jasné o co go. Taky mi to blblo zhruba tak, jak popisuješ. Ještě může být ten doraz špatně seřízen. Jinak to znamenalo - turbo znovu ven, protože k tomu je blbý přístup, ale nic jiného mi nezbylo.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných