Tak X1 je už doma. Pridávam prvé postrehy po prvých 2 týždňoch jazdenia. Jazdil som mesto/dialnica, priemerná spotreba sa ustálila zatial na hodnote 6.5l/100km. Pri na tankovaní plnej nádrže (ktorá je za príplatok zväčšená zhruba o 9l) ukazuje dojazd 1 012 km. Motor je dobre odhlučnený, príjemný prejav na 4-valec. Porovnávať sa s predošlím R6 sa samozrejme nedá. Kabína je výborne odhlučnená na dialnici aj pri hustom daždi veľmi ticho v kabíne. Prevodovka radí príjemne bez cukania. Sedadlá skvelé, aj keď len manuálne, ale posed je veľmi komfortný. Veniec volantu pomerne hrubý, ale mne to vyhovuje, no niekomu nemusí, je o dosť hrubší ako som mal v 3jke (oba sú M). Pri rýchlosti 130 km/h. tempomat-rovina bez protivetra aktuálna spotreba 5.2, pri 140 km/h. 5.8.
Interér je priestranný, tu vidím obrovský rozdiel oproti 3jke. Mám viac miesta okolo lakťov aj nad hlavou (kedže nemám panorámu) je nad hlavou naozaj extrémne veľa miesta, možno by som povedal že až príliž :) ... veľmi chválim madlá dverí, spracovaním, ergonómiou aj dizajnom, čo mi vadí je zvuk pri zatváraní dverí. Môj 12 ročný syn povedal, že keď zatvára dvere má pocit že vystupuje z dodávky. Je to škoda, kazí to celkový dojem z tohto auta. Na zapustené kľúčky som počul z každej strany len nadávanie, ale za mňa musím povedať, že otváranie je v poriadku, nemám pocit že by bolo nekomfortné, ale je to možno dané aj tým kto má aké veľké ruky

... veľmi fajn je príplatkové obšitie palubovky kožou a aj vrch dverí, to by som si určite dal do toho auta ak tú možnosť budete mať, alebo hľadal auto, ktoré to má. Odkladacích priestorov je no povedzme že poskromne. Nie sú veľké, ale mne na to čo potrebujem to stačí, niekomu ale nemusí. Bezdrôtové nabíjanie mobilu je síce fajn, ale nabíjanie je extrémne pomalé. Mobil je veľmi horúci už po 15 min. nabíjania. Ďalšia vec, že veľa krát ho tam proste zabudnem a musím sa preň vracať :)
Start-stop systém je možné deaktivovať len pri Šport móde, ale kedže sú pádla pod volantom tak aj pri tomto móde viem radiť cez pádla skôr, takže dá sa s tým jazdiť v meste na Športe a nedržať to zbytočne v otáčkach. Hneď ako bude ale možné tento nezmysel el. deaktivovať tak to spravím. Taktiež deaktívacia výstrahy pred prekročením rýchlosti, je síce fajn že ju viete deaktivovať cez tlačídlo na volante, no je to pomerne otravné zakaždým to vypínať keď naštartujete.
Pri svetlách som zbadal rozdiel pri spúštaní aut. dialkových svetiel oproti 3jke. Nástup je plynulejší, nie je to také okamžité rozsvietenie, ale skôr plynulý nábeh. Čo je trochu zvláštne že keď mám svetlá nastavené v aut. režime a bliknem proti idúcemu vozidlu (upozornenie na policajnú kontrolu napr.) tak sa automaticky deaktivuje automatické spúštanie dialkových svetiel, čiže sa prepne do manuálneho módu, takže musím tlačídlom vypnúť a následne zapnúť aktivovanie aut. svietenia. Fajn vec pri svetlách je že si viem nastaviť pre denné svietnie aj zadné svetlá.
Priestor v zadu je veľmi fajn, ako na šírku, výšku nad hlavou alebo priestorom na nohy. Super že je možné nastaviť aj sklon zadných sediačiek, nie o veľa ale je to fajn. (Za príplatok je možné mať aj posuvné zadné sedáky ale ja to nemám, tým by ste vedeli získať ďalších 100 l v kufry). Batožinový priestor má 500 l, v skrytom dne som našiel sieť čo je praktické ak chcete aby vám v kufry nebehali veci. Koberec v kufry nemé zrovna prémiovú výšku vlasu, takže som si rovno v bmw objednal ochrannú rohož + celoročné koberce na zimu.
Výbava:Vehicle Information:Prod. Date: 2024-04-09Type: X1 xDrive23dSeries: U11Steering: Left Hand DriveEngine: B47PPower: 145kw / 197hpDrive: ALLRColour: Storm bay metallicUpholstery: Veganza Perforated BlackEditions And Packages:S337 M Sports PackageS710 M Leather Steering WheelS7EV Option PackageS7M9 M Shadow Line With Expanded ScopeComfort And Interior Equipment:S413 Luggage Compartment NetS420 Sun Protection GlazingS428 Warning Triangle And First Aid KitS430 Interior/Outside Mirror With Auto DipS431 Interior Mirror With Automatic-DipS478 Child Seat MountS481 Sports SeatS494 Seat Heating Driver/PassengerS4KL Interior Trim Finisher Alum.mesh EffectS4NW Luxury Instrument PanelMultimedia:S654 DAB TunerS6AE TeleservicesS6AF Statutory Emergency CallS6AK Connected Drive ServicesS6NX Storage Tray Wireless ChargingS6PA Personal ESIMDriver Assistance And Lightning:S548 Kilometre SpeedoS552 Adaptive LED HeadlightS5AC High-Beam AssistantS5AS Driving AssistantS5AT Driving Assistant PlusS5AV Active GuardS5DM Parking Assistance SystemWheels And Drive:S230 EU-Specific Additional ContentsS2PA Locking Wheel BoltS2TE Automatic Transmission W/ Shift PaddlesS2TM Control, Transmission TypeS2VB Tyre Pressure DisplayS2VC Tyre Repair SetS2VF Adaptive M ChassisEnvironment And Safety:S302 Alarm SystemS320 Deleted, Model LetteringS322 Comfort AccessS3AC Trailer CouplingS3MC M Roofrailing, Shadow LineS801 German VersionS851 Language Version GermanS879 On-Board Literature, GermanS8KA Oil Service Interval 24 Mths / 30,000 KmS8R3 COC Additional ScopesS8R9 Refrigerant R1234yfS8TF Active Pedestrian ProtectionIndividual Equipment:S760 High Gloss Shadow LineS775 Headlining AnthraciteOther Equipment:S1AG Larger Fuel TankS1CB CO2 EquipmentS1CE Recuperation SystemS1DF Exhaust Emission Standards EU6 Rde IIS1LX BMW Light-Alloy Wheel Double Spoke 838MS9T1 M SPORT ExterieurumfaengeS9T2 M SPORT Interior EquipmentS9TA Specific Additional Contents In M Sport PackageSA060 60 Ah AGM BatterySC3N Storm Bay MetallicSKUSW Veganza Perforated Black