... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Adam73
Autor témy
Auto: BMW e91 335xi
Kraj: Nitriansky

Engine fault! reduced power

Nedeľa, 9. Novembra 2025, 23:02

Pekný večer prajem, vlastním BMW e91 335xi 2007 rok motor N54. Vypísalo mi chybu engine fault, reduced power. Auto pri studenom štarte divne triaslo, otáčky jemne klesali a zvuk tiež nebol v poriadku. Chyba na diagnostike ukazovala chybu na 3 a 6 valci. Sviečky boli menené pred 20 tisíc km, tie by mali byť v pohode, myslel som si že sú to cievky, kúpil som značku NGK a vymenil a nič, stále tá istá chyba to isté správanie … čo by to mohlo byť ? Stretol sa s tým niekto ? Môžu to byť vstreky alebo čo konkrétne ? Nemám doma diagnostiku a nerozumiem sa do toho až tak odborne aby som vedel určiť chybu, možno to niekto už riešil a pomôže mi, vopred ďakujem za info a odpovede. Pekný večer ešte :))

fkleky
Auto: BMW E90
Kraj: Košický

Re: Engine fault! reduced power

Včera, 08:07

Kód chyby ?

Užívateľov profilový obrázok
Pilifo
Auto: BMW E61 530d
Kraj: Zahraničie

Včera, 09:02

Keď tomu nerozumieš a navyše nemáš ani diagnostiku, tak nebolo by lepšie to zaviesť do servisu? :smile:

Bez diagnostiky sa pri takomto probléme ďalej nepohneš, môže to spôsobovať tak 100 vecí...

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Včera, 09:05

moze to byt viacero veci, treba zacat riadnou diagnostikou (nie tou pocitacovou) ale realnou kontrolou, vieme sa na to pozriet v MA, s N54 mame (bohuzial) vela skusenosti :D

Adam73
Autor témy
Auto: BMW e91 335xi
Kraj: Nitriansky

Včera, 11:55

Servis mám už dohodnutý, len neviem ako veľmi ďaleko s tým môžem prejsť aby sa nepokazilo ešte niečo viac alebo niečo ďalšie

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Včera, 20:30

kym nie je cervena kontrolka alebo stop engine a nema to nejaky zly chod tak v pohode

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 3 neregistrovaní