... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Admik napísal:Zrejme poskodeny servomotor pre rucicku palivomeru. Nastavovanie nulovych poloch rucne je nie vzdy presne, jednak sa to stale trochu posunie ked rucicku dotlacis a zaroven kazdy ukazovatel ma takzvany offset, t.j. hodnota, ktora sa prirata k mechanickemu nulovemu dorazu, cize nastavis to tam kde chces ale po zapnuti budikov tie rucky poskocia na urcitu hodnotu. Riesi sa to tak, ze sa osadia len priblizne a potom sa ten ofset dosteluje softwarovo...... nie je problem nato pozriet a poriesit to, avsak som teraz mimo SK a naspat budem az zaciatkom novembra. Ak s tym chces nieco riesit, tak sa mi potom ozvi do ss.Zdravim,
Vlastnim E90 320d, a taka krasna vec s budikmi tam je, ze nie su vycentrovane na nulovu hodnotu. Rucicka nadrze ukazuje uplne nahodne. Pride mi to, akokeby nebola dobre osadena, a mala volu.
Mate nejake rady, co s tym? Nulovanie asi v pohode, pootocit rucicku nizsie, na tu spravnu hodnotu. Ale co s tou dalsou? Je to osadene len na oske motorceka, alebo ma to vlastnu osku, ktora je vsadena do moroceka? Je to rocnik 2006, 120kw verzia.