... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

bmwtt.sk

lukinooo3
Autor témy
Auto: BMW 530xd touring
Kraj: Žilinský

G31

Včera, 19:22

Ahojte...idem po radu...na g31 2018 ked odparkujem a nezamknem auto tak sem tam od seba prebliknu svetla...je to normalne alebo 😂dik

Observer
Auto: naftove
Kraj: Zahraničie

Re: G31

Dnes, 11:33

Ja si myslim, ze v tychto autach si uz iDrive zije svojim zivotom... mne sa pre zmenu zase rozsvecovalo lave predne svetlo (iba lave), ked som s klucom vo vrecku presiel okolo auta (mam G30 LCI s CA key-less a aktivovane automaticke uzamykanie)... bol som s tym v autorizaku este v ramci zaruky, tvarili sa, ze to vidia po prvy raz, vraj konzultovali aj v Mnichove a vyriesili to nahratim noveho software a odvtedy to prestalo robit. Doteraz ked prechadzam okolo auta pocujem ako zamky cvaknu akoby sa chcelo auto uzamknut, aj ked je uz zamknute.... :wink:

PeterPP
Auto: BMW G30 520xd 2020
Kraj: Prešovský

Dnes, 16:21

Keď pozrieš diagnostiku, nemáš tam chybu ovládača svetiel? Bežná chyba… mne občas prebliknú svetlá počas jazdy… aj keď je slnečno… niekedy to vypíše diagnostika, niekedy nie. Svetlá mám prepnuté na auto.

Čítal som niekde na tomto fóre alebo inom, že to je bežná vec a majú to skoro všetky… ja som to neriešil, lebo to ničomu nevadí

lukinooo3
Autor témy
Auto: BMW 530xd touring
Kraj: Žilinský

Dnes, 19:22

No skusim to napichnut...a dam vediet

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných