... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
TT-SIMIK napísal:Vymeniť komplet už teda aj v oboch diff a v prevodovke ? Aká je orientačná cena cca u teba? Som z východu a tu je problém nájsť nejaký normálny servis na akékoľvek auto.Daj vymenit olej v xd je to klasika ktora toto sposobuje….Riesil som to vela krat
TT-SIMIK napísal:Poslané.Vypln formular na mojom webe a poslem tii spet ponuku…
TT-SIMIK napísal:Vypln formular na mojom webe a poslem tii spet ponuku…
Observer napísal:Ďakujem za odpoveď. No ak nie je nutné určite by som rád ponechal originál diel v aute a išiel prv po výmenách. Už čakám na cenovú ponuku od Simika na všetky možné náplne v celom aute len to nejako naplánovať. Verím, že to pomôže. Manželka si samozrejme nič nevšimla a nič necíti ale to asi až kým auto nezastane to tak budeRepair inclusiv je max. do 3/5 rokov od prvej registrácie auta alebo do 100t/200t km, podla toho ako to bolo kúpené .... cize na tvoje auto uz asi nie.
Môžeš ale v autorizáku skúsiť tzv. kulanciu, nebude to zadarmo ale nieco z ceny by spustiť mohliNenechaj však meniť diely, urcite začni olejom.... mne tiez chceli v BMW meniť diel za cca 4000 € a nakoniec mi to Simik spravil za maly zlomok tejto ceny...
Simik ma pravdu, na tvoj problem pomôže výmena oleja v x-drive, sám som mal rovnaké problémy na F10 s xDrive a pomohlo to okamžite. Este raz vďaka Simik
Observer napísal:Repair inclusiv je max. do 3/5 rokov od prvej registrácie auta alebo do 100t/200t km, podla toho ako to bolo kúpené .... cize na tvoje auto uz asi nie.
Môžeš ale v autorizáku skúsiť tzv. kulanciu, nebude to zadarmo ale nieco z ceny by spustiť mohliNenechaj však meniť diely, urcite začni olejom.... mne tiez chceli v BMW meniť diel za cca 4000 € a nakoniec mi to Simik spravil za maly zlomok tejto ceny...
Simik ma pravdu, na tvoj problem pomôže výmena oleja v x-drive, sám som mal rovnaké problémy na F10 s xDrive a pomohlo to okamžite. Este raz vďaka Simik
dvdczmd napísal:Ďakujem za odpoveď. No ak nie je nutné určite by som rád ponechal originál diel v aute a išiel prv po výmenách. Už čakám na cenovú ponuku od Simika na všetky možné náplne v celom aute len to nejako naplánovať. Verím, že to pomôže. Manželka si samozrejme nič nevšimla a nič necíti ale to asi až kým auto nezastane to tak bude