PetoK napísal:To akoze fakt chces vyhodit 20k za iba trocha novsie auto, ako pise Pepek ? Blaznis ?
nech sa páči....
cena môjho je reálne tak 25k... r.v.2018, G30, 530d, cca 190k, celkom slušná výbava, v skratke, 360 kamery, komforty v kožke, ACC, adaptívne svetlá a night vision, ktoré som za tie roky zapol až raz, keď som auto dostal a všetky možné asistenčné prkotiny...
to auto nie je cukrík, určite treba streknúť predý a zadný nárazník, lebo pakroviská, na kapote sú už nejké pozdravy od kamienkov
po technickej stránke dám za neho ruku do ohňa
olej menený každých 15k,
prevodovkový olej menený u Pepek, tak isto mi čistil sanie a ja som dal potom zablokovať EGR, takže jedno kurvíko odstavené.teraz sa pozrime čo je na trhu... určite chcem LCI takže 2021plus... a urobím to jednoduchšie, lebo combi alebo sedan mi je jedno, aj keď preferujem sedan, určite benzínový 6 valec, ACC, 360 kamery, HUD sú must have veci cez ktoré vlak nejde, komforty oželiem ale len veľmi ťažko, ak by sa inak nedalo vedel by som aj bez nich... skús si toto zadať do mobile de. Zistíš že tých 20 doplatím tak či tak... tie autá vonku začínajú na 40k.... do toho započídaj dovoz a náklady s tým spojené a a sme na 45 ani neviem ako...takže nie nechcem vyhodiť 20 k za update auta, trh chce aby som vyhodil 20k za update autaale ak máš v ponuke niečo, čo spĺňa vyššie uvedené požiadavky za 30-35k tak ako voMack hovorí: idem pondelok poň..... počkaj, pondelok je vlastne dnes.....