... všetko o BMW ...
Illusion napísal:Ja mam tiez mensi problem s centralom. Vobec mi neotvara/nezatvara zadne dvere(ani lave, ani prave). Nefunguje to ani tlacitkom v interiery. Predne dvere funguju normalne. Vedel by niekto poradit co s tym?
Illusion napísal:problem sa da lahko odstranit... staci priviest + napatie od baterky do tej prechodky na B stlpiku co ide k dveram...ja som dal za to 40eurnepoviem ti ktory pin to je lebo netusim...ale akonahne sa tam priviedlo napatie oboje dvere sa odomkli
central vzadu sice nefunguje stale, ale daju sa dvere otvorit aspon zvnutra
Erikci napísal:Zdravim pani, potreboval by som poradit, central mi funguje len na zadnych dverach, predne si musim odomykat klucom a spolujazdca nasledne z vnutra co je dost otravne, vedeli by ste mi poradit na co sa zamerat v prvom rade ? Nemam stym ziadne skusenosti tak nech tam do toho nefusujempopripade mate niekto obdobny problem ?
Erikci napísal:Zdravim pani, potreboval by som poradit, central mi funguje len na zadnych dverach, predne si musim odomykat klucom a spolujazdca nasledne z vnutra co je dost otravne, vedeli by ste mi poradit na co sa zamerat v prvom rade ? Nemam stym ziadne skusenosti tak nech tam do toho nefusujempopripade mate niekto obdobny problem ?