... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
moila
Auto: Toyota Verso
Kraj: Bratislavský

Re: E39- Central problem

Pondelok, 3. Septembra 2012, 19:57

No ako? Podarilo sa odstranit tuto vadu? Ja mam teraz to iste, nedaju sa ani dvere otvorit, ani z vnutra a kable su ok...Len neviem ako dat dolu tapacir ked nemozem dvere otvorit :-(

Illusion napísal:
Ja mam tiez mensi problem s centralom. Vobec mi neotvara/nezatvara zadne dvere(ani lave, ani prave). Nefunguje to ani tlacitkom v interiery. Predne dvere funguju normalne. Vedel by niekto poradit co s tym?
EX - e39 528i Tour, EX - e46 330Ci - Cabrio, EX - Saab 9-3 Aero Cabrio, EX - e36 318ti - Compact, EX - Skoda Rapid 130 :-D

Illusion
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 9. Septembra 2012, 15:56

problem sa da lahko odstranit... staci priviest + napatie od baterky do tej prechodky na B stlpiku co ide k dveram...ja som dal za to 40eur :lol: nepoviem ti ktory pin to je lebo netusim...ale akonahne sa tam priviedlo napatie oboje dvere sa odomkli

central vzadu sice nefunguje stale, ale daju sa dvere otvorit aspon zvnutra :smile:

hellrider
Auto: e39 530d

Pondelok, 10. Septembra 2012, 07:28

Zdravim,

mne sa stalo tiez ze pridem rano k autu, a na zadnych dverach bol kolik vysunuty (pricom som auto riadne zamkol, a skontroloval). Skusil som otvorit dvere - otvorili sa a samozrejme sa spustil alarm.

Nechapem co to moze byt, kedze pri zamykani auta boli vsetky dvere riadne zamknute.

Menil som baterku nedavno. Treba nieco resetnut cez diag?

Dik
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

moila

Pondelok, 24. Septembra 2012, 10:07

No dalsia anomalia, dvere sa mi odomkli akonahle klesli vonkajsie teploty a od vtedy funguju uz niekolko dni...

Keby to bol nechanicky problem tak by sa asi len tak neopravili ci? Neviem teraz, ci sa do toho pustat ked vsetko ide ako ma, alebo sa na to vykaslat...oplati sa to riesit? Skoro mesiac to nefungovalo a teraz to uz tyzden zase ide ok...

Illusion napísal:
problem sa da lahko odstranit... staci priviest + napatie od baterky do tej prechodky na B stlpiku co ide k dveram...ja som dal za to 40eur :lol: nepoviem ti ktory pin to je lebo netusim...ale akonahne sa tam priviedlo napatie oboje dvere sa odomkli

central vzadu sice nefunguje stale, ale daju sa dvere otvorit aspon zvnutra :smile:
EX - e39 528i Tour, EX - e46 330Ci - Cabrio, EX - Saab 9-3 Aero Cabrio, EX - e36 318ti - Compact, EX - Skoda Rapid 130 :-D

Erikci
Auto: BMW E39 525D
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 5. Októbra 2012, 09:14

Zdravim pani, potreboval by som poradit, central mi funguje len na zadnych dverach, predne si musim odomykat klucom a spolujazdca nasledne z vnutra co je dost otravne, vedeli by ste mi poradit na co sa zamerat v prvom rade ? Nemam stym ziadne skusenosti tak nech tam do toho nefusujem :D popripade mate niekto obdobny problem ?

Achmed201
Auto: BMW 520d F 11
Kraj: Žilinský

Sobota, 6. Októbra 2012, 10:29

Erikci napísal:
Zdravim pani, potreboval by som poradit, central mi funguje len na zadnych dverach, predne si musim odomykat klucom a spolujazdca nasledne z vnutra co je dost otravne, vedeli by ste mi poradit na co sa zamerat v prvom rade ? Nemam stym ziadne skusenosti tak nech tam do toho nefusujem :D popripade mate niekto obdobny problem ?

poistky??
BMW F11 525xd lci
Ford Edge 2.0 tdci bi- turbo
bmw f11 520d ex
bmw e39 530iA LPG - Ex

moila

Utorok, 30. Októbra 2012, 22:39

No takze stav mojich zadnych dveri je taky, ze akonahle sa otepli (nad cca 15 stupnov), zamky blbnu, ale ked je takto zima, vsetko okolo zamkov funguje ako ma bez problemov. Takze teraz babo rad...:-(

Janik528i
Auto: BMW e 39 528i
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 18:44

Erikci napísal:

Nazdar mne včera z ničoho nič ked som prišiel domov a zamykal som auto urobilo to iste teda pri zamknutí cez dialkové zavrelo zadné dvere ale predné nič nereagovali ani na uzamknutie tlačidla z vnútra, len tie zadné išli, tak sa ťa pýtam že či si to už odstránil ten problém, lebo do teraz to fungovalo všetko odomykalo a zamykalo až ako vravím pri zamykaní sa predné dvere nezamkli. Dik za odpoveď

matusnik
Auto: 330i e46

Nedeľa, 11. Novembra 2012, 21:46

U tých čo im nejde central v predných dverách skontrolovať či je napätie na vstupe do dverí.

filipkitik
Auto: E39

Pondelok, 28. Apríla 2025, 18:41

Zdravím mam problem že raz mi central ide a raz nie. Neviem kde by mohol byť problem ale bateria v kľúči nová a robi to stále. Prídem zamknem auto a rano už neodomknem . Alebo ho dakedy ani nezamknem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní