Nedeľa, 20. Apríla 2025, 19:47
Takze chlapci problem ciastocne vyrieseny auto startuje ale nejde ako by malo
1. Mam tam 2 problemy 45a0 vierohodnost tlaku railu asi vstreky ko
2 zahadny unik tlaku z turba nove komplet tesnenia hadic hadice ok nove tesnenia sania egr funguje dobre pri jemnom rozbehu ok ale akonahle pridam 1/4 plynu a viac fucanie silneje fuci to ozaj nahlas len v zatazi na mieste pridam na 4000ot a nefuci ale ani nepocut to turbove zapiskanie to presne robilo i na starom motore to fucanie moze byt problem v sani alebo medzichladici ? Uz ma z toho porazi vopred diky za nasmerovanie fakt uz vela veci pomenenych a furt to nejde jak ma
kde bol problem ? No motor musel ist znova von nikdy nedoverujte ludom od ktorych kupujete motor ze je kompletny v tom mojom chybal reluktor alebo ludovo magnet na kluke taky kruzok pod zotrvacnikom nenapadlo ma ho kontrolovat kedze motor prisiel i z zotrvacnikom na automat koho by napadlo ze to predajca vymontoval no hlavne je divne ze diagnostika nepisala vobec nic ohladne senzora kluky ani inpa ani ista+ zistene nahodou ked som skusal prehodit iny snimac kluky pozeram do diery a on tam neni kruzok tak snad to niekomu pomoze ked vymeni motor a nepojde ho vobec odvzdusnit ani nastartovat