... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Adoorava
Autor témy
Auto: Bmw 520d xdrive
Kraj: Žilinský

Obnova intervalov

Pondelok, 3. Marca 2025, 11:04

Ahojte, chcel by som sa opýtať, minulý rok som kúpil bmw 520d, ročník 2017. Zatiaľ som servisoval brzdy a motorový olej - intervaly mi nezresetovali. Auto už nie je v záruke a na mesiac máj mám niekoľko hlásení ohľadom brzdovej kvapaliny, výmenu motorového oleja atď. Chcem sa opýtať, vedia tieto intervaly zresetovať aj bežné servisy (neautorizované) alebo sa to musí zresetovať priamo v bmw. Ďakujem.

Užívateľov profilový obrázok
Pilifo
Auto: BMW E61 530d
Kraj: Zahraničie

Re: Obnova intervalov

Pondelok, 3. Marca 2025, 12:39

Všetky tieto servisné intervaly si vieš zresetovať aj doma bez nutnosti ďalšej techniky, nemusíš kvôli tomu jazdiť do servisu.

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 3. Marca 2025, 12:42

Adoorava napísal:
Ahojte, chcel by som sa opýtať, minulý rok som kúpil bmw 520d, ročník 2017. Zatiaľ som servisoval brzdy a motorový olej - intervaly mi nezresetovali. Auto už nie je v záruke a na mesiac máj mám niekoľko hlásení ohľadom brzdovej kvapaliny, výmenu motorového oleja atď. Chcem sa opýtať, vedia tieto intervaly zresetovať aj bežné servisy (neautorizované) alebo sa to musí zresetovať priamo v bmw. Ďakujem.

to su veru super servisy, ak takuto zakladnu vec nevedia. AK nie je interval vyresetovany, je to nespravena praca.....

Pilifo
Auto: BMW E61 530d
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 3. Marca 2025, 14:03

Ale áno, to, že servis tieto úkony nespravil, dosť vypovedá o jeho kvalite. Na tvojom mieste by som sa poohliadol po nejakom profesionálnejšom servise, ktorý vie spraviť komplet prácu, nie len polovičato...

Adoorava
Autor témy

Pondelok, 3. Marca 2025, 15:21

Pilifo napísal:
Ale áno, to, že servis tieto úkony nespravil, dosť vypovedá o jeho kvalite. Na tvojom mieste by som sa poohliadol po nejakom profesionálnejšom servise, ktorý vie spraviť komplet prácu, nie len polovičato...
Súhlasím, dal som to do “servisu” ktorý je viacmenej firemný a opravujú len firemné dodávky a robia bežný servis😁 takže som si vybral asi tú najľahšiu a nie najlepšiu cestu
Ďakujem za rady

Adoorava
Autor témy

Pondelok, 3. Marca 2025, 15:23

Pilifo napísal:
Všetky tieto servisné intervaly si vieš zresetovať aj doma bez nutnosti ďalšej techniky, nemusíš kvôli tomu jazdiť do servisu.

Ďakujem pekne za pomoc.

xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Streda, 5. Marca 2025, 14:03

nabuduce ked pojdes do nejakeho servisu sa spytaj ci uz niekedy videli bmw na zdvihaku
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 28 neregistrovaných