... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: zarosene svetla

Štvrtok, 20. Februára 2025, 18:26

vyhod RJ, poriadne vysus a zavri…ale v suchom priestore…ak auto dlho stalo tak sa toto moze stat, my sa s tym stretavame ked opravujeme auta, ktore dlho stali

lukas85
Autor témy
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 23. Februára 2025, 10:04

ano stalo dlhsie v nemecku, je z "bazaru" bmw.. Tazke sa tam nahromadi vlhkost cez odvetravaky a pod a tym ze svetla dlho nesvietia nie je nic co by to vyhrialo v zime, pre to tak je?
-konecne som dal dole z vnutorneho blatnika tie dvierka (podla navodu ako pise chlapik na zahranicnom fore ktore som tu dal) a ako aj on pise zvetlo zo zadu v spod. casti uplne zaspinene a tam sa nachadza aj taka gumena zaslepka, vsetko som vicistil, otvoril zatku dal tam maly silica gel zavrel a uz to mizne. tu je na videu lepsie viediet co myslim
https://youtu.be/C12C-2ym_lA?si=07uP6qHikV4BDtnh
-inak tak gumena zaslepka nema nejaku tesnost cize ak na zadnu cast svetla budes liat vodu urcite si nasaje a mozno je to to hlavna pricina aj u inych ludi kde auto nestalo dlho

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 23. Februára 2025, 14:11

Máš tam tu vlhcinu stále? Taká Mimi musi zmiznúť sama za deň dva. Kade tečie voda je problém zistiť, konkrétne svetlo na F10 premočené na sračku, svetlo von - spara medzi sklom - zalepene komplet dookola po obvode, otestované ok, nahodené do auta, za 2 dni vo svetle potopa, svetlo von , všetko skontrolovane, gumky na dekloch, všetko natreté mydlovou vodou, tlaková skúška ani náznak úniku nikde, svetlo držalo tlak, na druhý deň zas mokré... Nervy - slo na repas, od vtedy hadam mesiac neprešlo tak zatiaľ neviem či pomohlo

lukas85
Autor témy
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 27. Februára 2025, 07:25

nemam to tam uz ale zmyzlo to az po vlozeni silica gelu do svetiel a uz sa mi to neobjavilo. sacky som vlozil do toho otvortu ako som pridal video
Kym som tam nevlozil tie sacky tak to mizlo po milimetroch aj so zap. svetlami cize ci nebudu upchate odvetravacie otvory

lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 6. Apríla 2025, 14:31

Tiež nedokážem pochopiť čo vedie ľudí k tomu, aby do motorového priestoru striekali vodu pod tlakom...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 41 neregistrovaných