... všetko o BMW ...
pyranes napísal:pane boze to su nazory, od bmw ma neodradi nic....
mas 6000€ co s tym akoze chces robit? vsetko co hladas uz budu riadne vydojene hrce a ver tomu ze bmw za 6000 ti zavidiet nikto nebude ani v tom nebudes vacsi frajer ako v pezote... skor naopak..
evidentne si uz rozhodnuty ale zvaz to a kup si nieco nepremiove a novsie.. uz len ten infotainment novsich aut by bol u mna dost dovod na to aby som sa na bmw za 6k vykaslal
PetoK napísal:Zvys riadne rozpočet a hľadaj novšie auto, nie takéto stariny...
eld napísal:tak zalezi co hladas, zbezne som pozrel inzerciu natrafil som na toto:
https://auto.bazos.sk/inzerat/174838549 ... 1-330d.php
absencia CCC je v tomto pripade asi plus, absencia dpf tiez.
eld napísal:chce si kupit bmw ma nejaky rozpocet a nejaku predstavu tak kde je problem? nie kazdy hlada co moderne infotaimenty ako ty hovoris, niekoho zaujimaju jazdne vlastnosti a pomer cena/vykon doslova a nie premia/nepremia tam uz to pri takych rocnikoch o tom nie je.
osobne tiez preferujem E60/E90 co sa jazdnych vlastnosti tyka a niekedy by som sa k tej generacii rad vratil. Jazdim pravidelne na novych koncernovych autach a jazdil som aj novy peugeot/citroen a nie dakujem cize kazdy ma svoje preferencie a netreba mu pretlacat "novsie, lepsie, modernejsie"
fritolko napísal:Ja mam x3 m57 a jazdim snim prevazne kratke trasy cez tyzden a cez vikend prebehnut na dlhsiu trasu nech pocisti DPF a dobije baterku. Zatial som stym problem nemal aj EK bola v pohode.
Bowie napísal:3 roky tomu budu co ju vlastnim a jazdim rovnako ako som popisal vyssie.ako dlho si majitelom?
PetoK napísal:Sice je to offtopic:Tiez som to mal, ale je to dost nepohodlne, tvrde auto... manzelka ma teraz F25 a to je o dost lepsie...