... všetko o BMW ...

Moderátor: jkk

bmwtt.sk

Laik1
Autor témy
Auto: BMW 1
Kraj: Košický

Núdzový režim - problém s Vanos ?!

Streda, 15. Januára 2025, 03:26

Dobrý deň prajem, som totálny laik a chcem sa poradiť. Vlastním BMW 116i/ r.v. 2012.
Pred pár dňami mi vybehla kontrolka a auto mi dalo do núdzového režimu. Známy mi urobil diagnostiku a vyzerá to tak,že je problém s technológiou VANOS.
Zároveň by auto pravdepodobne potrebovalo vymeniť rozvody,olej a všetky filtre. To auto mám pár mesiacov takže nemám ani slov. Koľko ma podľa Vás bude stáť celá oprava ? Dať ho ešte skontrolovať aj do BMW ? Dalo by sa to nejako opraviť na fázy alebo to už ide všetko v jednom ? Dajte mi prosím Vás vedieť. Vopred ďakujem.

JakubSulo
Auto: BMW 118d
Kraj: Trenčiansky

Re: Núdzový režim - problém s Vanos ?!

Nedeľa, 16. Februára 2025, 12:01

Neviem povedať jak je to u 116i mňa ale vyšli rozvody a filtre cca 500€ (N47) nepočítam že na 1.6 to bude nejak drahšie a Vanos tam asi záleží čo je dogabane to už nechám na múdrejších a rozvody a olej + filter ide ruka v ruke a tie filtre budú do 100 jak origos BMW olej tak asi viac. A s tým Vanosom fakt nemám potuchy to už múdrejší musia povedať. Tie ceny sú za materiál netuším koľko stojí servis robím si sám zatiaľ. Viem že také obyčajné servisy majú sadzu 20-25€ hodina keď to nejakého špecializovaného na BMW alebo priamo do BMW treba rátať viac

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný