... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:Dobre, ďakujem za info takže pokiaľ tam bude 3xcca12v tak je to v pohode a kľakla diverzityAk tam mas 3x napetie 12,5,12V tak diverzity je ko…
Ziadne prepajanie kablov prosim ta!!! Lebo pustis stavu tam kam netreba…. Tie diverzity odchadzaju normallne…
kane_21 napísal:To urcite nie, cez diagnostiku si tam napatie pozerat nemohol..... ver mi.... Diversity modul ziadne diagnosticke rozhranie nema, neda sa nijako diagnostikovat.....Ja som pozeral cez diagnostiku aké tam je napätie.. Ako som spomínal napätie je všade problém je v tom že to neprijíma signál.. len teda menil som iba napájací kábel k diversity aj keď rádio má super signál len diaľkové má problém teraz mi zasa po asi 2-3 týždňoch zasa záhadne ide.. a nechce sa mi veriť že by bola diversity k.o.. keby bola tak diaľkové nejde vôbec a nie že tomu takto drbe že raz ide raz nejde.. ráno som mal otvorený kufor cez obed som sa išiel najesť tiež ti nešlo večer som došiel domov a zrazu to išlo.( Áno vždy to skúšam aj keď som sa už pripravoval na výmenu diversity) Je tam nejaký konkrétny kábel ktorý napája čisto iba príjem signálu z diaľkového? A k simikovi by som išiel len problém je že momentálne som pojazdný len na tomto aute a cez týždeň byvam dlho v práci cez víkend myslím že simik nepracuje. A je mi úplne jasné že na počkanie by to nebolo.. preto sa to snažím riešiť ja.. samozrejme niesom elektrikár takže som sa vyjadril nesprávne.. Samozrejme že tam môže byť oxidacia ktorá není viditeľná voľným okom alebo teda ako povedal Airborne. Samozrejme pri výmene kábla som diverzity demontoval a vyčistil ( čistič na elektroniku na odstránenie oxidácie) a osušil)
TT-SIMIK napísal:No veď to je to že môže ísť rok,dva alebo dva dni.. ja som bol v tom že to treba nakodovat resp. zapísať.. a samozrejme keď sa vonku oteplí funguje diaľkové.. môže takto hrabať tej diversity?Ach jaj….. ten gumoasfalt je jeho izolacia proti zatekaniu,kedze je na mieste akom je….
180€ dat za pouzity modul je hlupost,kedze moze ist dva dni….
A nic sa nekoduje….