... všetko o BMW ...
Moderátori: Hugino, SmartBastard
PeqpeK napísal:Vďaka, stále dúfam, že sa to podarí vyriešiť, ale dobre vedieť, že sú aj iné možnosti, lebo už mám tlak 180 ☠️daj vediet, ci uznali kulanciu, v opacnom pripade mozme spravit ponuku na opravu a malo by to vyjst urcite menej ako v autorizaku
Igmaus napísal:Rozhodne sa nie je coho bat v pripade pridania 2T oleju do nafty..... Trochu oleja tomu urcite neposkodi...... Jednoducho vycisti a neposkriabe....Myslel som, že B57/47 už majú čerpadlá poriešené ale očividne nie. Moc si ma nepotešil. Ja od nova dávam do auta prémiovú Slovnaft + aditíva na lepšiu mazivosť, snáď to nebude na škodu. Čo som videl na nemeckých fórach, tak veľa ľudí tam dáva aj do nových aút 2T olej do nafty na lepšie mazanie ale na to by som nemal odvahu 😄
Igmaus napísal:Ja roky nepouzivam nic a tiez som nemal problem :) Asi by bolo fajn mat nejaku statistiku, ale neviem ci nieco podobne existuje (okrem marketingovych reci predajcov).Ja roky používam zimný VIF dvojitú dávku a zatiaľ som nemal na žiadnom aute problém s palivovým systémom.
catchcash napísal:Jasne, nejdem tvrdiť že VIF nás teraz všetkých spasí a že je najlepší, určite sú aj lepšie aditíva, len to proste lejem do aút ako prevenciu pre svoj dobrý pocit, že to aspoň pomôže. Čo som pozeral nejaké testy tak VIF by mal pri dvojitom dávkovaní zlepšovať preukázateľne mazivosť inak žiadne ďalšie zázraky od toho nečakám.Ja roky nepouzivam nic a tiez som nemal problem :) Asi by bolo fajn mat nejaku statistiku, ale neviem ci nieco podobne existuje (okrem marketingovych reci predajcov).