Sobota, 3. Augusta 2013, 22:45
ahojte, skusal som hladat tu na fore, no nenasiel som nikde zmieneny tento symbol (volant a sipky)
od vcera sa mi zacal zobrazovat zvlastny znak, nemozem ho najst v manuali a nasiel som iba jeden prispevok na internete na inom fore ohladom tohto obrazka. vsetci vsak (aj v tom prispevku) spominaju zamknuty volant, problemy s tym elektrickym zamkom a ze to stoji tazke prachy ... vsetci ale maju asi symbol volantu a zamku, mne sa vsak zacal zobrazovat volant s obojstrannou sipkou.
vcera som parkoval a zobrazilo mi tento znak, volant som mal vytoceny, kolesa vsak boli rovno, tak mi napadlo, ci ma to neupozornuje, ze som zle zaparkoval. cca o 30 min som odchadzal a pri zasunuti kluca sa ten znak zobrazil, no pohybal som volantom a vsetko ok.
dnes som umyval auto a znovu sa mi zobrazil ten znak, ked som chcel auto preparkovat, no nechcelo mi nastartovat. zasunul som kluc, stlacil start/stop a nic sa nedialo, pohybal som volantom a ked som znovu stlacil start/stop, vyplo sa radio a rozsvietilo svetlo ako ked vypnem motor. cca po 3 min a roznych tahoch (vybrat kluc, pohybat volantom, stlacit start/stop ...) sa auto nastartovalo (asi ked som pohol riadiacou pakou). ked som parkoval, znovu sa mi po vypnuti motora zobrazil dany signal. auto nastartovalo asi na 3ti pokus a ked som vypol motor, zase volant s tou sipkou. uz som to nechal tak, ale cakam, ci zajtra vobec nastartujem.
stretli ste sa niekto s tymto symbolom? mam nieco robit pri parkovani (vyrovnat volant ...)? uz som cital, ze typci sa bali (us fora a mali ale ten symbol volantu so zamkom), ze im to zamkne volant pri jazde. toho by som sa nemal bat, ci?
-
Prílohy
-

- steeringwheel.JPG (38.68 KiB) 2702 zobrazení