Čaute, chcel by som sa opýtať, či nemá niekto retrofit vaničku pre e66 ktorá je vľavo v kufri nad Logicom. Bol som dnes v Autopalace BA a zistil som, že jej výroba je už ukončená a tá pôvodná (viď. obrázok) je jak z chranenej dielne. Mám taký pocit, že to bude dobra investicia, nakoľko mám rozliaty tlmič hydrokufra, našťastie nič nepokazil a všetko zatial funguje, len zadné tesenenie pod oknom je ešte pôvodne z roku 2005 a ma čo to za sebou už, a nechcem si zbytočne odpáliť jednotky kvôli 10eurovej blbosti s hadičkou.
Vďaka za pomoc a rady. Som tu nový ak by sa niekto čudoval
Lenže on nechce tú čo tam aktuálne má resp. link ktorý si poslal je tá istá rovnaká, ale chce tú retrofitovú čo nestojí 10euro ale 30eur a má vývod na hadičku odspodu a ochráni Logic. Poslal som ti PM.
Update situacie. Podľa rád a odporúčaní od Tomaša, sa mi dnes podarilo konečne nahodiť retrofit vaničku na jednotky. Celkom piplačka nakoľko mám v aute ešte dorábané veci na video a podobne somariny, takže trebalo fungovať okolo toho, prípadne dávať vonku ako DVD changer. Hadička je vyvedená vzadu cez membránu hadičky snímača podlaku, aspoň teda myslím, že to je ten snímač je vidno na fotkách. Musel som to trochu upratať nakoľko tam bolo kvalitne veľa bordelu z oleja hydrokufra. Vaničku som aj rovno otestoval pohárom vody, či ma dobry spád spod tlmiča hydrokufra a peknen to vyteka po tepelnom štíte na výfuk vonku. Starú clonu som trochu poosekaval a dal som ju pod tu novú vaničku. Oco bol šikovný a namiesto sekania plastu kliešťami, mi žiletkovým nožíkom ešte presekol hadičku na kufor, takže teraz ho už budem musieť vymeniť určite Ak by ste niekto niečo chceli vedieť tak kľudne píšte sem.