... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Nefunkcne Ostrekovace

Štvrtok, 13. Júna 2019, 15:43

Nemôžu, pretože tam žiadne nie su.

martin2710
Auto: BMW 735i
Kraj: Žilinský

Sobota, 10. Augusta 2019, 12:43

Majstri kde sa zapájajú ostreky na svetlomety,mám síce E38 z pravého svetlometu mi trčí kábel z koncovkou ale nemôžem nájsť zástrčku
BMW F11 530xD
BMW e38 735i

asrak
Auto: bmw e39 sedan
Kraj: Bratislavský

Utorok, 12. Novembra 2024, 12:09

zdar borci chcem sa poradiť nejdú mi ostrekovače klasiku ako poistky som skúšal a keď som meral káble nejde prúd do motorcekov ma niekto niaky nápad kde môže byt problém lebo mne už dochádzajú nápady diki za každý nápad
E 39 tds 2.5

motorista
Kraj: Trenčiansky

Streda, 13. Novembra 2024, 00:48

Tak to sme dvaja :) Som to študoval, tak možno pre teba bude novinka, že v návode k autu stojí: nepoužívajte ostrekovače pri prázdnej nádržke ostrekovacej kvapaliny lebo sa poškodí čerpadlo...

No a zrada môže byť: čerpadlo nedostáva napájací prúd (zistíš alebo skôr pomocník čí bzučí po stlačení páčky), čerpadlo môže byť utopené v kvapaline - zlyhá tesnenie v ňom, na YT je video ako si to niekto otvoril a opravil. Ďalej môže byť zapchaté sitko - je v otvore v nádržke kvapaliny ostrekovačov, v ktorej je zasunuté čerpadlo ostrekovačov.

Umiestnenie je geniálne - za pravým predným kolesom. Pohľadaj na YT, uvidíš rozborku :) Vidím to tak že pri tejto práci rovno aj prehodím kolesá za zimné, aspoň predné teraz.

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Streda, 13. Novembra 2024, 08:26

cerpadlo je vymenene raz dva, ale ak donho nejde prud hladal by som problem skor v packe alebo kabelazi

motorista
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 1. Decembra 2024, 15:18

Čerpadlo vymenené, ostrekovanie čelného skla funguje. Bola by to detsky jednoduchá robota keby nebol prístup k nádrži s kvapalinou trochu obmedzený - plastový podblatník mám uchytený ku plastovému krytovaniu na spodku auta a z bočného prístupu cez odmontované koleso sa mi nepodarilo povoliť obe skrutky, len jednu. Ešte ideál robiť to vonku v teplote okolo 5 stupňov keď človeku po predklaktiach vyteká kvapalina z nádrže ostrekovača a leží pri tom v mláčke tej kvapaliny :D Nabudúce to budem robiť oblečený v neoprénoch

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 4 neregistrovaní