Horné + bočné tesnenie predného skla vymenené. Tesnenie ktoré nájdete pod označením 2434ASMS alebo 115208132 sedí dobre, aj keď sa mi nezdá že by malo kovové výstuhy ako originál. A na etikete je údaj že je na rv 98-03, ale sedí aj na 1996.
Trvalo mi to asi 3x toľko než som čakal. Pôrod bol dostať von hornú časť starého tesnenia - pozor, buďte veľmi opatrní a najlepšie ak máte nejaké plastové alebo drevené nástroje ktorými si pomôžete - hrozí poškodenie laku karosérie.
Fór je v tom dostať von jeden z okrajov, potom to už ide. Odporúčam vyvíjať určitý tlak správnym smerom a dlhšiu dobu, prípadne aj nahriať predtým fénom, chce to trochu trpezlivosť.
Ďalšie kritickejšie miesto sú spodné konce, ktoré treba napasovať okolo gumových odkvapov.
Zvládol som to aj v tomto chladnejšom počasí, no ak nemusíte, odporúčam nenechávať si výmenu na zimu :)
Pri čistení miesta montáže pred nasadením tesnenia som si pomohol starou kreditkou, vysávačom a fénom. Pred nasadením som potrel tesnenie aj sklo vazelínou a odporúčam lubrikovať lubrikovať a lubrikovať :) Uľahčíte si tým nasadenie tesnenia do konečnej polohy - nejde tam veru samo, hlavne vrch. Guma vyžaduje nehu a čas

Ale po asi 3 hodinách je tam.
Veľký pozor ak budete bojovať s kovovou lištou šrobovákom, aby ste nerýpli do karosérie - vhodné olepiť kritické miesta páskou, a aby ste nepáčili voči sklu - nepotrebujete aby pri výmene tesnenia prasklo.
Info z autoskla že kvôli výmene tesnenia musí ísť sklo von vyvraciam, nie je to pravda a nenechajte sa ošmeknúť. Chcelí za to vyše 100 evri.