... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Gabbs
Autor témy
Auto: BMW 330DT
Kraj: Nitriansky

Odometer

Nedeľa, 27. Októbra 2024, 11:02

Ak vymienam za pouzity kus, staci iba demontovat a zapojit,ci tteba tam aj programovat,kodovat nieco?
Prílohy
IMG_4947.png
Taketo isté ma niekto na predaj? Na mojom uz slabo, tak trhane svietia

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Odometer

Nedeľa, 27. Októbra 2024, 14:55

Samozrejme že treba, toto není felicia kde natočis KM vŕtačkou, o ďalších veciach, VIN, VO, ani nehovoriac...

Gabbs
Autor témy

Sobota, 2. Novembra 2024, 10:52

Takze to programovanie je praca na par hodin, resp pre niekoho kto sa venuje tomu profesionalne

PetoK
Kraj: Žilinský

Sobota, 2. Novembra 2024, 11:49

Profesional to zvladne za chvilu, ale treba k tomu patricne vybavenie..

xener
Auto: F31, A6
Kraj: Bratislavský

Utorok, 12. Novembra 2024, 17:10

treba ti vymazat vin z tych budikov , ked je na nich menej km ako mas na aute, viac robit nemusis, ono si to RJ medzi sebou dorovnaju na ten stav co je v aute.
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 15. Novembra 2024, 20:22

Programovat nie je nic potrebne, ale kodovat. Ale najprv sa musi prepisat VIN a vynulovat km a to je otazka rozobratia budikov, vypajkovania eeprom chipu, precitat ho na programatore, editovat a potom znovu vsetko spatnym sposobom, po uspesnom absolvovani este treba pristroj nakodovat vo vozidle. Viem to spravit aj zasielkovym sposobom. Naco ale potrebujes menit tie budiky??

Gabbs
Autor témy

Piatok, 22. Novembra 2024, 15:27

Zdravim, dakujem za odpoved,na starom budiku co je aktualne v aute pomaly odchadza osvetlenie,strasne slabo je vidiet cislice pri rychlosti a aj otacky, teraz v zime ked svietim, je to blbe a aj manzelka soferuje niekedy a nevidi kedy prekroci rychlost, kupil som budiky pouzite , z toho isteho modelu, len neviem kto sa tym zaobera tu okoli ,som z NZ, pocul som ze vy ste expert, no z dalekeho vychoda
Prílohy
IMG_4947.png
IMG_4948.jpeg
IMG_4949.jpeg

airbone

Utorok, 26. Novembra 2024, 15:36

Gabbs napísal:
Zdravim, dakujem za odpoved,na starom budiku co je aktualne v aute pomaly odchadza osvetlenie,strasne slabo je vidiet cislice pri rychlosti a aj otacky, teraz v zime ked svietim, je to blbe a aj manzelka soferuje niekedy a nevidi kedy prekroci rychlost, kupil som budiky pouzite , z toho isteho modelu, len neviem kto sa tym zaobera tu okoli ,som z NZ, pocul som ze vy ste expert, no z dalekeho vychoda
Podla obrazkov si kupil budiky nespravne. Na prvom obrazku je totalne iny typ budikov ako na dalsich dvoch... Takze mozes ich pravdepodobne posunut do elektroodpadu....... Zacinas od nespravneho konca..... Ked idem nieco kupovat, najprv musim vediet co presne potrebujem, a co idem kupit.... ake cislo dielu, verziu apd... a nie nahodne volaco..... a tak isto, ci mi to vie niekto spravit....- na tom co kupujem. Teraz si zbytocne vyhodil peniaze.... Ak mas zaujem to vyriesit, napis mi do sukromnej spravy a viem ti to spravit a dodat kompletne budiky, nakodovane pre tvoje vozidlo. AK nemas zaujem, nadalej cakaj, kym sa ti ozve nieko z NZ a pride ti to domov na dvor spravit......

Gabbs
Autor témy

Utorok, 26. Novembra 2024, 18:08

Toto by som potreboval nahodit za ten predosli budik co je aktualne slabo svietiaci
Prílohy
IMG_4998.jpeg
Toto by som potreboval nahodit a nakodovat

airbone

Streda, 27. Novembra 2024, 08:39

Inac je mega zaujimavost, ze vozidlo je diesel ale budiky su z benzinu - podla otackomeru..... to vyzera ako keby bola stupnica z benzinu nasadena na povodnu z dieselu a preto ani ta vrchna nesvieti..... toto nebude chyba podsvetlenia ale nieco ine ako pisem..... na tychto budikoch podsvetlenie neodchadza a aj keby, nesvietila by cela sekcia alebo cast a nie len cisla..... to nesvieti uz odkedy mas vozidlo?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: tombolone a 18 neregistrovaných