... všetko o BMW ...
Gabbs napísal:Podla obrazkov si kupil budiky nespravne. Na prvom obrazku je totalne iny typ budikov ako na dalsich dvoch... Takze mozes ich pravdepodobne posunut do elektroodpadu....... Zacinas od nespravneho konca..... Ked idem nieco kupovat, najprv musim vediet co presne potrebujem, a co idem kupit.... ake cislo dielu, verziu apd... a nie nahodne volaco..... a tak isto, ci mi to vie niekto spravit....- na tom co kupujem. Teraz si zbytocne vyhodil peniaze.... Ak mas zaujem to vyriesit, napis mi do sukromnej spravy a viem ti to spravit a dodat kompletne budiky, nakodovane pre tvoje vozidlo. AK nemas zaujem, nadalej cakaj, kym sa ti ozve nieko z NZ a pride ti to domov na dvor spravit......Zdravim, dakujem za odpoved,na starom budiku co je aktualne v aute pomaly odchadza osvetlenie,strasne slabo je vidiet cislice pri rychlosti a aj otacky, teraz v zime ked svietim, je to blbe a aj manzelka soferuje niekedy a nevidi kedy prekroci rychlost, kupil som budiky pouzite , z toho isteho modelu, len neviem kto sa tym zaobera tu okoli ,som z NZ, pocul som ze vy ste expert, no z dalekeho vychoda