... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

reklamne predmety bmwklub.sk

ackar
Autor témy
Kraj: Prešovský

BMW X6 E71 - poškodené pneumatiky

Utorok, 5. Novembra 2024, 22:14

Dobrý deň,
prezúval som pneumatiky a stretol som sa zo zvláštnym poškodením pneumatík (auto mám dlhšie, prezúval som už viac krát a prvý krát mám tento problém).
Pneumatiky neboli úplne nové, ale mal som ich prvýkrát v lete obuté a na predných kolesách (na oboch) bolo rovnaké poškodenie z vnútornej strany, ako keby boli od niečoho dotrhané a toto poškodenie je po celom obvode pneumatiky viď foto.

Stretli ste sa s takým to niečim?
Ďakujem za každú radu.

Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
Pilifo
Auto: BMW E61 530d
Kraj: Zahraničie

Re: BMW X6 E71 - poškodené pneumatiky

Streda, 6. Novembra 2024, 16:57

Nie sú to náhodou nejaké číny, ktoré nezvládajú rýchlejšiu jazdu?

ackar
Autor témy

Streda, 6. Novembra 2024, 17:53

Pilifo napísal:
Nie sú to náhodou nejaké číny, ktoré nezvládajú rýchlejšiu jazdu?
Neviem značku, musím pozrieť na pneumatiky. Ale nie je to Čína, sú to RSC, mám aj predne aj zadné rovnaké, len vzadu mám širšie 285/45 a predné 255/55. Zadné sú bez poškodenia, ale predné majú rovnaké poškodenie obe po celom vnútornom obvode.
Geometria bola robená na jar, ale pred prezutím. Pri jazde som nepociťoval nejaké problémy, preto som ostal prekvapený ohľadom poškodenia.

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 6. Novembra 2024, 19:11

Struny nemas zlomene na predu jedno vinutie spodne? Lebo ajj od zlych tlmicov napr takto byva uskakana pneumatika…
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

ackar
Autor témy

Streda, 6. Novembra 2024, 23:09

TT-SIMIK napísal:
Struny nemas zlomene na predu jedno vinutie spodne? Lebo ajj od zlych tlmicov napr takto byva uskakana pneumatika…
Struny myslíte pružiny? Pružiny som menil za nové na začiatku roka pred prezutím, keďže som mal jednu prasknutú (samozrejme ale nevylučujem, že mohla počas roka prasknúť aj nová), pri výmene pneumatík nebolo nič vidieť, ale dôkladne sa to nekontrolovalo.
Len sú rovnako opotrebované pneumatiky na oboch stranách. Pri pružine alebo tlmiči, by to nebolo iba na jednej strane resp. na tej strane, ktorá by mala niečo poškodené?

Ďakujem.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných