Štvrtok, 26. Septembra 2024, 18:30
Zdravím ako názov napovedá jedna sa o problem svetla v kufri tie bočné + to co je na dverách.Davnejsie som opravoval zalomene kable aj kostru v dverách.
Čiže akonáhle auto zavrem zhasnúť všetky svetla okrem týchto.Co som narýchlo skúsil merať kostru svetlo voči baterke tam bolo 0.2ohm co je vpohode napätie je takmer identické ako napätie baterie.Odpojeny každý konektor ci svetlo na spz otváranie kufru jedného druhého resp skla motorceka tak zavreté auto ale svetlo stále svieti vypne sa až po dlhodobom uspati tak cca 15 20min.Co som naštudoval schému ovládanie by malo ísť z base modulu po rovnakej zbernici ako idú aj normálne svetla ak som to správne pochopil čiže je to cele ovládané +12V.Najviac ma hnevá ze mi to svieti aj počas jazdy v noci to je cele zle môžem to vyhodiť vonku a bude pokoj ale chcem to poriesit chcelo by to človeka co už tske niečo riešil resp kde by mohla byt chyba.Inak mimo svetla funguje všetko úplne normálne tak nechápem prečo to štrajkujú.Aj keď prepojim zamky no zo srobovakom ich zaistim aby si auto myslelo ze je zamknuté svieti ajtak aj po odpojení všetkého v kufri ajtak :)