... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

dopuu
Autor témy
Auto: e93 335i
Kraj: Nitriansky

335i 07 rapotanie spojky pri zabere s vibrovanim pedalu

Štvrtok, 18. Júla 2024, 15:39

Zdravim,
Pred dvomi tyzdnami som kupil 07 e93 335i od majitela co sa o to pekne staral, auto ma okolo 230k km najazdenych a najazdil som na nom okolo tych 1300km bez problemov, vcera ked som preradoval zo 4ky do 3ky mi spojka zostala zatlacena v polke stym ze som ju s nohou potlacil naspat hore, hned som zastal zaradil neutral ale ziadne zvuky ani nic nezvykle som si nevsimol po vypnuti a zapnuti auta okrem toho ze to ma dvojhmotu a je to dost pocut ked to idluje s aj bez klimy, preto nemozem drzat otacky pod 2tisic inac to je dost pocut a povedal mi to aj predosli majitel co tam menil spojku ale netusim ze kedy. Presiel som po tom incidente dalsich 40km +- a vsetko bez problemov niekolko krat som zastavil vystupil pozrel sa pod auto ale ziadne nezvycajne zvuky to nevydavalo iba ked som prisiel uz domov tak som si vsimol ze ked zatlacim uplne spojku v neutrali alebo v jednotke tak citim vibracie na pedale a taktiez je pocut divny rapotavy zvuk. Ale ked tu spojku mam zatlacenu na cca 90% ten zvuk prejde a auto sa da radit normalne. Nejazdil som na tom nejak extremne rychlo ani som rychlo neradil kedze sa na tom aute stale ucim jazdit a je to dost ine od aut na ktorych som doteraz jazdil. Mam 18 a nevyznam sa moc takze sa predom ospravedlnujem za vyjadrovanie..

swalko
Kraj: Žilinský

Re: 335i 07 rapotanie spojky pri zabere s vibrovanim pedalu

Utorok, 27. Augusta 2024, 15:41

Vymene dvojhmoty sa nevyhnes. Ked to uz budes menit a bude auto rozobrate tak rovno vymen aj spojku a budes mat na dlho pokoj.
ancaaa: ...ty moj boh ruky vam polamať toto lucifer nevidel aj keby to montoval ježiškristus s.r.o ,plyn do m5 montovať o matičko skakava...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných